Aviso Recital Gerald Finley | Les Arts, València

Avís Recital Gerald Finley

Les Arts és Lied. GERALD FINLEY. Diumenge, 3 de desembre. 19.00 h.

 

Amb motiu de la celebració de la Marató València 2023, alguns trams de circulació al voltant del Palau de les Arts Reina Sofía estaran tallats. Així mateix, les instal·lacions de l’aparcament l’Umbracle romandran tancades al públic. Per tot açò, us demanem que, per favor, prengueu les precaucions pertinents per tal d’evitar qualsevol eventualitat que poguera retardar la vostra arribada al teatre.

 

Eixe dia, a fi de facilitar la vostra visita a Les Arts amb motiu del recital de Gerald Finley, tindreu la possibilitat d’estacionar el vehicle en l’aparcament de l’Oceanogràfic*, on hi haurà actiu un servei gratuït d’un autobús llançadora des de l’entrada principal d’aquest equipament fins a l’accés principal del Palau de les Arts Reina Sofía, així com per a tornar a l’aparcament en acabar l’espectacle.

 

Horaris autobús llançadora. 55 places.

OCEANOGRÀFIC – LES ARTS

18.00 h

18.20 h

18.40 h

 

LES ARTS – OCEANOGRÀFIC

Tres serveis de tornada a l’Oceanogràfic.

1a. eixida: 20.45 h aprox.

CONSULTA EL MAPA

*Condicions d’ús de l’aparcament de l’Oceanogràfic.

 

L’ús de l’aparcament de l’Oceanogràfic tindrà, per als abonats de torns de temporada de Les Arts, el cost habitual de 2,00 €, tarifa plana. El cost per als espectadors amb entrada general serà de 6,00 €. Per a aquesta ocasió especial, i en tots dos casos, el preu correspondrà a la duració total d’estacionament del vehicle.

 

Recordeu que:

  • Per a  beneficiar-vos d’aquestes tarifes especials, prèviament, heu d’obtindre el tiquet descompte en el centre de control de l’aparcament, situat en la planta -1. És aconsellable que retireu el tiquet descompte quan arribeu a l’aparcament.
  • Només podeu obtindré el tiquet descompte si, prèviament, us acrediteu en mostra la vostra targeta d’abonat o l’entrada per al recital d’eixe dia. Si el vostre abonament és en format Entrades soltes o ve d’un Canvi de dia de representació, serà necessari que presenteu, junt amb l’entrada, la vostra targeta de soci per a gaudir de la tarifa plana.

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts