LES ARTS ÉS ALTRES MÚSIQUES | Les Arts, València

LES ARTS ÉS ALTRES MÚSIQUES

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

WIM MERTENS
MELODY GARDOT
RUFUS WAINWRIGHT

WIM MERTENS

WIM MERTENS

29 d’octubre

Wim Mertens desperta els cinc sentits de forma màgica, inexplicable. És brillant, evocadora, sincera, impetuosa. El fascinant poder de les seues melodies, entre la música ambiental i minimalista, estimula la imaginació, fa reflexionar o vibrar d’emoció i optimisme. A continuació de la gira internacional Inescapable Tour 2022, arriba a Les Arts el seu nou projecte Winds, un format de concert en el qual un excel·lent quartet de vents acompanya Mertens en un recorregut per les seues composicions més conegudes

MELODY GARDOT

MELODY GARDOT

26 de novembre

Melody Gardot, considerada la reina del jazz actual. La carismàtica cantant i compositora de Nova Jersey. Ha evolucionat impregnant les seues versions d’influències del rhythm and blues, ritmes llatins o fins i tot essències de la música portuguesa i brasilera, com en l’àlbum The Absence.

RUFUS WAINWRIGHT

RUFUS WAINWRIGHT

19 d’abril de 2023

Rufus Wainwright, un geni de la música pop contemporània, recala en Les Arts amb la gira mundial Unfollow the Rules, que pren el títol d’un dels seus últims àlbums d’estudi publicat en 2020. Aquest treball del compositor i cantautor d’Estats Units i Canadà, nominat als Grammy.

REGALA LES ARTS, REGALA ALTRES MÚSIQUES

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts