Les Arts proposa regalar cultura per Nadal - Les Arts, València

Les Arts proposa regalar cultura per Nadal

  • El centre d’arts llança la seua primera targeta regal bescanviable per l’import de localitats per a qualsevol espectacle de la temporada
  • El nou producte es pot adquirir a partir de 50 euros en la mateixa web de les Arts i presencialment a les taquilles del teatre

València (15.12.21). El Palau de les Arts proposa regalar cultura aquestes festes nadalenques amb la comercialització de la seua primera targeta regal, que serà bescanviable per l’import de localitats per a qualsevol espectacle de la temporada.

A través de la seua pàgina web, i presencialment a les taquilles del teatre, les Arts posa a la venda aquest nou producte, disponible per un import mínim de 50 euros i amb caducitat un any després de la compra, destinat als interessats en les diferents propostes artístiques adscrites a la temporada del teatre.

En 2022, l’oferta de les Arts inclourà importants fites de la programació amb títols inèdits com ‘Els contes de Hoffman’ d’Offenbach, sota la direcció musical de Marc Minkowski; la tornada del Barroc escenificat a la Sala Principal amb ‘Ariodante’ de Händel, dirigit per Andrea Marcon; el primer Bernstein del teatre amb ‘Trouble in Tahití’, a més de l’imprescindible repertori verdià amb ‘Macbeth’.

Així mateix, durant l’any que ve, el cicle dedicat al ‘lied’ rebrà la visita d’alguns dels artistes més cotitzats del panorama líric com Matthias Goerne, Benjamin Bernheim, Marianne Crebassa o Jakub Józef Orliński, mentre que en el capítol simfònic, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana mantindrà el seu treball amb batutes de referència amb cites amb Josep Pons, Mark Elder i el seu director musical James Gaffigan.

Per la seua banda, l’apartat dedicat a la dansa presentarà en 2022 tres espectacles coreogràfics de primer nivell, amb el Ballet Nacional d’Espanya (BNE) i l’espectacle ‘Invocación’; Sol Picó i la seua companyia de dansa, que estrenen ‘Titanas’, una nova producció en col·laboració amb les Arts, i la presència del Ballet de l’Òpera de Perm, que ofereix ‘La Bayadère’ de Ludwig Minkus.

A més, les Arts continuarà en 2022 amb les diferents línies de programació al voltant de la veu i que inclouen des del ‘cante jondo’ amb Arcángel, Mayte Martín i María Terremotos en ‘Les Arts és Flamenc’ fins al jazz de Pat Metheny en ‘Les Arts és Altres Musiques’.

 

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts