Cultura inicia a Bocairent la gira ‘Les Arts amb tu’, que inclourà 25 sessions d’òpera, recitals i música de cambra arreu de les nostres comarques - Les Arts, València

Cultura inicia a Bocairent la gira ‘Les Arts amb tu’, que inclourà 25 sessions d’òpera, recitals i música de cambra arreu de les nostres comarques

Bocairent Capital Cultural Valenciana 2021

 El teatre Avenida de Bocairent serà l’escenari de la primera parada d’aquesta gira musical, el diumenge 6 de juny a les 19.30 hores

  • Serà un recital dels artistes del Centre de Perfeccionament amb acompanyament de piano, en el qual interpretaran pàgines d’òpera i sarsuela de compositors com Mozart, Verdi i Serrano

 

València (03.06.21). La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport continua amb les activitats que la Generalitat programa a les capitals culturals valencianes de 2021. En aquest cas es tracta d’un recital dels artistes del Centre de Perfeccionament de les Arts, que se celebrarà el diumenge 6 de juny al teatre Avenida de Bocairent a les 19.30 hores.

En aquest context, els artistes del Centre de Perfeccionament de les Arts presenten a la localitat de la Vall d’Albaida un recital amb acompanyament de piano, en el qual interpretaran pàgines d’òpera i sarsuela de compositors com Donizetti, Mozart, Verdi, Serrano o Soutullo i Vert. Serà la primera parada d’una gira organitzada per les Arts, el teatre operístic valencià, que depén de Cultura de la Generalitat, i que enguany organitza aquesta segona gira arreu de les nostres comarques amb el lema ‘Les Arts amb tu’.

En paraules del conseller Vicent Marzà, “era molt important per a nosaltres iniciar la gira musical de les Arts a Bocairent i oferir així un recital de primer nivell per al públic de la Capital Cultural Valenciana i també de tota la comarca de la Vall d’Albaida”.

La gira tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol i té parada a les dues capitals culturals valencianes, Bocairent i Alcoi, així com en vint municipis més del nostre territori, per a proposar una programació artística vertebradora i de proximitat en què s’oferiran 25 sessions artístiques.

Els artistes del Centre de Perfeccionament, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el camió escenari de ‘Les Arts Volant’ protagonitzen les diferents propostes, que inclouen nou concerts amb formacions de cambra, deu recitals lírics i sis representacions de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler.

“Les Arts és una institució amb vocació autonòmica i la seua activitat, així com l’excel·lència dels seus cossos estables, ha d’arribar més enllà dels voltants de l’edifici situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquesta gira respon a un propòsit, desenvolupar un projecte cultural viu i de proximitat que permeta l’accés a la lírica i la música simfònica a tota la ciutadania”, ha explicat Jesús Iglesias Noriega, director artístic de les Arts.

A banda de les dues capitals culturals valencianes, la programació de ‘Les Arts amb tu’ en algun dels seus formats passarà per Elda, Sant Mateu, Sueca, Sagunt, Alcàsser, Vinaròs, Alzira, Santa Pola, Cheste, Llíria, el Puig de Santa Maria, el Pinós, la Vila Joiosa, Xàtiva, Gandia, la Pobla de Vallbona, Alcoi, Carcaixent, Aielo de Malferit, Benifaió i Peníscola.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts