Niño de Elche esgota les localitats en el seu debut en ‘Les Arts és flamenco’ - Les Arts

Niño de Elche esgota les localitats en el seu debut en ‘Les Arts és flamenco’

Les Arts és flamenco 

  • L’intèrpret d’‘Antología del cante flamenco heterodoxo’ tanca amb el seu art revolucionari la segona edició d’aquest cicle
  • Les Arts recorda que tan sols queda disponible el 5 % de l’aforament que la llei reserva per a vendre el mateix dia de l’espectacle

València (06.05.21). El Palau de les Arts clausura aquest divendres, 7 de maig, el cicle ‘Les Arts és flamenco’ amb l’actuació de Niño de Elche al Teatre Martín i Soler a les 20.00 hores.

Francisco Contreras Molina, artísticament conegut com a Niño de Elche, debuta al Palau de les Arts amb les entrades esgotades des de fa dies, a excepció del 5 % de l’aforament que, segons estipula la llei autonòmica, es reserva per a vendre el mateix dia de l’espectacle.

El revolucionari i polifacètic artista tanca la segona edició d’aquest monogràfic dedicat al ‘cante jondo’ en les seues múltiples visions, amb el qual han desfilat per les Arts, al llarg de la present temporada, algunes de les veus més destacades del gènere com José Mercé, Duquende, La Macanita i Argentina.

Artista multidisciplinari, Niño de Elche ha sabut unir en les seues variades propostes artístiques disciplines com el flamenc, el ‘rock’, la música i la dansa contemporànies, la ‘performance’, la instal·lació sonora, la lliure improvisació, el teatre o la poesia.

En la seua visita a les Arts, el ‘cantaor’ il·licità presenta ‘Antología del cante flamenco heterodoxo’ (Sony, 2018), un compendi de 27 peces que reinventen els diferents pals: fandangos, farruques, ‘tanguillos’, malaguenyes, rumbes, saetes… a través del prisma particular de l’artista, que va suposar tot un xoc musical per a la comunitat flamenca.

Les Arts informa que, en les sessions amb aforament complet i amb venda exclusiva del 5 %, la venda en línia finalitza a l’hora d’obertura del canal Taquilles de les Arts, que aquest divendres serà d’11.00 hores a 20.00 hores. Les localitats tenen un preu únic de 30 euros.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts