L’Orquestra de la Comunitat Valenciana tancarà ‘Torna a Les Arts’ amb un monogràfic de Beethoven sota la direcció de Thomas Hengelbrock - Les Arts

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana tancarà ‘Torna a Les Arts’ amb un monogràfic de Beethoven sota la direcció de Thomas Hengelbrock

València (01.07.20). L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) tanca el cicle ‘Torna a Les Arts’ amb un monogràfic de Beethoven sota la direcció de Thomas Hengelbrock el pròxim 15 de juliol a les 20.00 hores a la Sala Principal.

 

La formació titular de les Arts se suma així a les celebracions de l’Any Beethoven amb un programa que inclou les seues obres ‘Obertura de Fidelio, op. 72’ i les simfonies número 6 i 8 en el primer concert en format simfònic que ofereix des de la instauració de la nova normalitat.

 

La cita suposa també el debut amb l’OCV de l’alemany Thomas Hengelbrock, considerat com un dels directors d’orquestra més versàtils i fascinants de la seua generació. Particularment reconegut pels seus treballs historicistes en el Barroc, el seu repertori comprén des de la música del segle XVII fins a obres contemporànies, i inclou tots els gèneres.

 

Les Arts ha posat ja a la venda les entrades per a aquest concert, que tenen un preu únic de 20 euros per al públic general i de 10 euros per als abonats.

 

D’acord amb la nova situació, les Arts elevarà l’aforament de venda fins al 75 % del nombre de localitats de la sala, amb el requisit imprescindible per al públic assistent de fer ús de la màscara durant tot l’espectacle, així com en les zones comunes.

 

Així mateix, es mantindran la resta de protocols de seguretat, com la presa de temperatura, l’accés i desallotjament controlat de la sala, utilització individual dels ascensors i manteniment de la distància interpersonal d’1,5 metres, a més de l’ús restringit dels serveis.

 

Festival de Granada

 

Dos dies després del concert a les Arts, Thomas Hengelbrock es presentarà amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en el Festival de Música i Dansa de Granada amb aquest mateix programa.

 

El prestigiós certamen, que celebra enguany l’edició número 69, és la primera gran cita musical a Espanya dins de la nova normalitat. Aquesta edició està dedicada al 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

 

El concert, que tindrà lloc el 17 de juliol a les 22.00 hores al palau de Carles V, constitueix, a més, la tornada de l’OCV a la programació d’aquest festival reconegut, en el qual va actuar per última vegada en 2011 sota la direcció de Zubin Mehta.

Foto FLORENCE GRANDIDIER


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts