Gustavo Gimeno torna al Palau de les Arts per a dirigir ‘Petrushka’ i ‘Le sacre du printemps’ de Stravinski - Les Arts

Gustavo Gimeno torna al Palau de les Arts per a dirigir ‘Petrushka’ i ‘Le sacre du printemps’ de Stravinski

Gustavo Gimeno dirigeix dissabte, 7 de març, a l’Auditori del Palau de les Arts les obres ‘Petrushka’ i ‘Le sacre du printemps’, d’Igor Stravinski, dins de l’apartat de la programació ‘Les Arts és Simfònic’.

El director valencià torna a les Arts després de nou mesos, quan va tancar la temporada simfònica amb la ‘Novena simfonia’ de Mahler, que va esgotar totes les localitats. En aquesta ocasió, dirigeix per primera vegada el repertori rus a l’Auditori, en una nova col·laboració amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

En l’actualitat, Gustavo Gimeno és director musical de la Filharmònica de Luxemburg i a partir de la temporada 2020-202 i per un període de cinc anys, assumirà la titularitat de la Simfònica de Toronto, i es converteix així en el primer valencià a acceptar el repte de dirigir una gran orquestra a Amèrica del Nord.

El Palau de les Arts programa a l’Auditori dues obres de referència en el repertori de ballet: ‘Petrushka’, en el seu arranjament de 1947, i ‘Le sacre du printemps’, les dues compostes per Igor Stravinski, justament en el mateix mes en què la Compañía Nacional de Danza estrena ‘Carmen’.

El concert, que se celebra aquest dissabte a l’Auditori de les Arts a les 19.00 hores, té uns preus que oscil·len entre els 30 i els 45 euros.

Gustavo Gimeno visitarà també amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb aquest mateix programa diumenge 8 de març a partir de les 19.30 hores.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts