Michele Mariotti dirigeix obres de Fauré, Mozart, Mendelssohn-Bartholdy i Poulenc a Les Arts i a l’Auditori de Castelló - Les Arts, València

Michele Mariotti dirigeix obres de Fauré, Mozart, Mendelssohn-Bartholdy i Poulenc a Les Arts i a l’Auditori de Castelló

Michele Mariotti dirigeix el Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en un concert amb obres de Fauré, Mozart, Mendelssohn-Bartholdy i Poulenc el dissabte, 8 de febrer, al Palau de les Arts i el diumenge 9 a l’Auditori de Castelló.

El director nascut a Pesaro es retroba amb els cossos estables de les Arts nou anys després del seu celebrat debut a València amb l’òpera ‘La Cenerentola’, de Rossini.

Vencedor del Premi Abbiati 2016 de la crítica italiana, Michele Mariotti és actualment un dels músics del país transalpí amb més presència internacional, amb compromisos a les principals capitals del circuit operístic: Nova York, Londres, Milà, Viena, Berlín i París.

Per a la seua presentació a l’Auditori de les Arts aquest dissabte, a les 19.00 hores, el mestre italià ha seleccionat un programa amb una primera part enterament orquestral, amb ‘Meeresstille und glückliche Fahrt’, de Felix Mendelssohn-Bartholdy i la ‘Simfonia Haffner’, de Wolfgang Amadeus Mozart en el faristol.

Després del descans, Mariotti dirigeix el Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en dues obres inèdites en el repertori simfonicocoral de les Arts: ‘Pavana’, de Gabriel Fauré, i ‘Gloria’ de Francis Poulenc, amb la soprano Aida Gimeno del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo com a solista.

El diumenge, 9 de febrer a les 19.30 hores, Michele Mariotti dirigirà aquest mateix programa a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló dins del cicle simfònic que les Arts desenvolupa a la capital de la Plana en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts