Guillermo García-Calvo i Mario Gas analitzen els detalls més amagats de 'La tabernera del puerto' a les Arts - Les Arts, València

Guillermo García-Calvo i Mario Gas analitzen els detalls més amagats de ‘La tabernera del puerto’ a les Arts

El Palau de les Arts alberga aquest dilluns, 28 d’octubre, a les 19.30 hores, a l’Aula Magistral, una trobada entre Guillermo García-Calvo i Mario Gas per a analitzar els detalls més amagats de ‘La tabernera del puerto’, de Pablo Sorozábal.

El director musical i el director d’escena d’aquesta producció, que es representarà a les Arts fins al 3 de novembre, analitzen, amb la moderació de Pablo Font de Mora, la música i dramatúrgia de la que està considerada com “una de les últimes grans sarsueles de la història”.

Aquesta iniciativa, de lliure accés fins a completar l’aforament de la sala, s’emmarca dins del nou cicle ‘Perspectives’, que les Arts posa en marxa en col·laboració amb Amics de l’Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana.

Al llarg de la temporada, el centre d’arts ofereix a través d’aquesta proposta la possibilitat de conéixer més de prop els protagonistes de cada una de les òperes i sarsueles que es representen a la Sala Principal. ‘Perspectives’ s’engloba dins de l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a tots’, dedicat a la promoció i obertura de l’activitat del centre d’arts a la ciutadania.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts