Les Arts obri el període de sol·licitud de nous abonaments per a la temporada 2018-2019 - Les Arts

Les Arts obri el període de sol·licitud de nous abonaments per a la temporada 2018-2019

El Palau de les Arts ha iniciat el període de sol·licitud de nous abonaments per a la temporada 2018-2019, que s’estendrà fins al 20 de setembre, amb una campanya que protagonitzen els mateixos abonats del teatre.

Després d’un càsting fet el passat mes de maig, les Arts ha seleccionat titulars de cada torn d’abonament com a imatge de cada passe. Així, caracteritzats amb el vestuari i el maquillatge de produccions històriques com ‘Carmen’, ‘Simon Boccanegra’, ‘Aida’ o ‘Don Giovanni’, els fotògrafs Miguel Lorenzo i Mikel Ponce han fotografiat els abonats en diferents racons del teatre.

El centre d’arts ofereix per al pròxim curs set torns d’abonament que combinen cinc títols d’òpera a la sala principal: ‘Die Zauberflöte’, de Mozart; ‘I masnadieri’ i ‘Rigoletto’, de Verdi; ‘Iolanta’, de Txaikovski, i ‘Lucia di Lammermoor’, de Donizetti, amb el ballet ‘El llac dels cignes’ i l’oferta simfònica a l’Auditori.

La temporada de concerts d’abonament inclou batutes com Gustavo Gimeno, Christopher Franklin, Roberto Abbado, així com les cites que protagonitzarà Plácido Domingo, en les seues facetes de cantant i director.

Els preus oscil·len entre els 688,50 euros del passe de torn A en zona de visibilitat 1 i els 212,50 euros del passe de torn E en modalitat de pagament únic. L’abonament de les Arts inclou un descompte del 15 % sobre el preu original de les localitats si s’abona en un únic pagament, o d’un 10 % si es fracciona.

A més, el centre d’arts manté en els diferents torns els abonaments Mentor‑Neo, que ofereixen un descompte afegit del 5 % als titulars (Mentor) que apadrinen un jove abonat (Neo) menor de 30 anys i titular del carnet jove, que es beneficiarà d’un descompte del 60 %.

Els titulars de l’abonament de les Arts gaudeixen, entre d’altres avantatges, d’una sèrie de descomptes i promocions en la compra de productes i serveis del teatre, a més d’una atenció personalitzada en les taquilles o de períodes de venda preferent per als espectacles propis del centre operístic.

Les persones interessades poden descarregar els formularis en la pàgina web del teatre www.lesarts.com, o bé contactar a través del número de telèfon 96 197 59 01 o mitjançant l’adreça electrònica abonos@www.lesarts.com.

Passes de pretemporada

D’altra banda, les Arts comunica que el període exclusiu de passes per a la pretemporada a preus populars finalitza el 15 de juliol. Un dia després començarà la venda general de localitats i de passes per a les propostes artístiques que conformen l’inici del curs artístic.

El centre líric manté les tarifes d’aquesta iniciativa per a tots els públics, amb entrades per a òpera a la sala principal entre 7 i 50 euros, concerts a l’Auditori de 10 a 20 euros, i espectacles al Teatre Martín i Soler per 15 euros.

Així mateix, també s’ofereixen passes que agrupen les diverses propostes des de 53,50 euros en la versió més econòmica, la dirigida als titulars del carnet jove en zona 3, fins als 132 euros que val el passe per a públic general en zona de màxima visibilitat.

La IV pretemporada del centre d’arts inclou sis funcions de l’òpera ‘Turandot’, de Puccini, en col·laboració amb l’Agència Valenciana del Turisme, i els concerts ‘Homenatges’, ‘Vetlada espanyola’ i ‘Noves Veus’, a més d’una funció del ballet ‘El llac dels cignes’.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts