Les Arts ofereix fins al 24 de setembre els nous abonaments per a la temporada 2017-2018 - Les Arts, València

Les Arts ofereix fins al 24 de setembre els nous abonaments per a la temporada 2017-2018

Les Arts ofereix per al pròxim curs set torns d’abonament que combinen cinc títols d’òpera a la Sala Principal -‘Don Carlo’, ‘Peter Grimes’, ‘Il corsaro’, ‘Tosca’ i ‘La damnation de Faust’-, juntament amb els espectacles a l’Auditori com l’òpera en concert ‘La clemenza di Tito’, el monogràfic de Wagner que dirigirà Henrik Nánási, el trenta aniversari del Cor de la Generalitat amb Plácido Domingo al podi, la Setena de Mahler sota la direcció de Roberto Abbado, o el concert que protagonitzarà la gran dama del bel cant Mariella Devia.

Els preus oscil·len entre els 648 euros del passe de Torn A en zona de visibilitat 1 i els 219,30 euros dels formats més econòmics, en zona de visibilitat 4, en el torn F. L’abonament de Les Arts inclou un descompte del 15 % sobre el preu original de les localitats si s’abona en un únic pagament, o d’un 10 % si es fracciona.

A més, el centre d’arts manté per segon any els abonaments Mentor-Neo, que ofereixen un descompte afegit del 5 % als titulars (mentor) que apadrinen un jove abonat (neo) menor de trenta anys i titular del Carnet Jove, que es beneficiarà d’un descompte del 60 %. En aquest sentit, el centre d’arts recorda que els abonaments Neo estan limitats a un màxim de vint localitats per torn d’abonament, i que els seus titulars només podran renovar-lo una temporada addicional sempre que es mantinguen en els límits d’edat estipulats.

Els titulars de l’abonament de Les Arts gaudeixen d’una sèrie de descomptes i promocions afegides en la compra de productes i serveis del teatre, a més d’una atenció personalitzada en les taquilles, períodes de venda preferent per als espectacles propis del centre operístic, tarifa plana per a les instal·lacions de l’aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com un 10 % de descompte en el restaurant Contrapunt.

© Barbara Aumüller, Deutsche Oper Berlin

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts