Les Arts celebra el diumenge 24 de setembre la desena jornada de portes obertes - Les Arts

Les Arts celebra el diumenge 24 de setembre la desena jornada de portes obertes

El Palau de Les Arts celebra el diumenge 24 de setembre la desena edició de la jornada de portes obertes, que marca l’inici de l’activitat artística en el teatre.

Les Arts romandrà obert aquest dia des de les 11.00 hores fins a les 17.00 hores, moment en què accedirà l’últim grup que desitge recórrer les instal·lacions de l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava. El públic podrà visitar, de manera ininterrompuda, els espais més emblemàtics com la Sala Principal, les Terrasses dels Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El recorregut solament està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada. Les persones interessades poden gaudir també del servei de cafeteria durant la seua estada en Les Arts, tant en la planta huitena de l’edifici, amb vistes al Jardí del Túria, com en la planta onzena, en l’Espai Los Toros.

Les taquilles romandran obertes aqueix diumenge per a totes les persones que desitgen adquirir localitats per a les propostes de la pretemporada, amb tarifes entre 7 i 50 euros. Les Arts inicia el pròxim 5 d’octubre la tercera pretemporada amb preus populars, que inclou dues òperes, ‘Madama Butterfly’, de Puccini, i ‘Le cinesi’, de Gluck, juntament amb l’espectacle de dansa ‘ El amor brujo: el foc i la paraula’ i els concerts ‘Petite Messe Solennelle’, ‘Música Aquàtica’ i ‘Noves Veus’. Els visitants també podran obtindre informació de la campanya de nous abonaments per a la temporada 2017-2018, que començarà al desembre amb ‘Don Carlo’, de Verdi, amb Plácido Domingo com a principal estrela.

Els artistes de la nova promoció del Centre Plácido Domingo i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) complementen l’oferta de la desena jornada de portes obertes amb un concert i dos recitals gratuïts.

El Teatre Martín i Soler alberga dues sessions, a les 12.00 hores i a les 17.00 hores, d’un espectacle al voltant dels diferents títols d’òpera que conformen la temporada 2017-2018. D’aquesta manera, els artistes del Centre Plácido Domingo faran un repàs per obres com ‘Il corsaro’, de Verdi; ‘Tosca’, de Puccini, o ‘La clemenza di Tito’, de Mozart.

Jordi Bernàcer, el primer valencià que va dirigir òpera a la Sala Principal de Les Arts, serà l’encarregat de clausurar la jornada de portes obertes amb un concert a l’Auditori, a les 19.00 hores. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la batuta del director alcoià, ofereix un programa amb l’obertura de l’òpera ‘Genoveva’, de Schumann; ‘Variacions sobre un tema de Haydn’, de Brahms; ‘Pavana per a una infanta difunta’, de Ravel, i ‘L’ocell de foc’, de Stravinski.

Les Arts recorda a les persones interessades que és imprescindible sol·licitar entrada per a poder gaudir d’aquests espectacles. A aquest efecte, l’enclavament cultural ha establit un calendari de repartiment telemàtic i presencial per a abonats i públic general.

El centre d’arts reserva per als seus abonats el 30 % de les localitats de l’aforament de cadascuna de les activitats: 444 entrades a l’Auditori i 114 entrades per a cada passe al Teatre Martín i Soler. La sol·licitud d’invitacions en línia per a aquest col·lectiu podrà fer-se el dimecres 20 de setembre a partir de les 10.00 hores i fins a les 23.59 hores en l’apartat habilitat en el web del teatre. D’altra banda, la sol·licitud presencial tindrà lloc el dijous 21 de setembre des de les 10.00 hores fins a les 14.30 hores, o fins a exhaurir la quota assignada.

El públic general té a la seua disposició una quota del 65 % de les localitats de l’aforament de cadascuna de les activitats: 962 entrades a l’Auditori i 247 entrades per sessió al Teatre Martín i Soler. El 60 % de les invitacions per a aquest grup es distribuirà a través del web el dijous 21 de setembre a partir de les 10.00 h i fins a les 23.59 hores, o fins a exhaurir les entrades disponibles. El 40 % restant es podrà sol·licitar presencialment en les taquilles a partir de les 10.00 hores i fins a les 14.30 hores, o fins a exhaurir les entrades disponibles.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts