Les Arts inicia les obres previstes en el Pla de Conservació de l'edifici per a 2017 - Les Arts, València

Les Arts inicia les obres previstes en el Pla de Conservació de l’edifici per a 2017

El Palau de les Arts Reina Sofía inicia, a partir d’aquesta setmana, les obres previstes dins de l’exercici 2017 en el Pla de Conservació de l’edifici per als pròxims huit anys.

Les accions inclouen treballs de neteja i pintat de l’estructura metàl·lica exterior que suporta la vitrina dels vestíbuls de la Sala Principal i de l’Aula Magistral, amb vista a la Ciutat de les Arts i les Ciències i a la ciutat de València, respectivament.

La primera fase de les obres inclou el llavat amb aigua a pressió, de 500 bars, de les superfícies, a la qual seguiran els treballs de preparació de les estructures, amb la neteja de les superfícies mitjançant la projecció d’esponges abrasives de molt baixa producció de pols allí on es presenten punts d’oxidació.

Finalment, s’aplicarà un revestiment anticorrosiu en les zones oxidades, per a concloure amb els treballs de pintat.

Les obres tenen una durada prevista de 45 dies amb el propòsit que l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava es trobe totalment rehabilitat per a l’inici de l’activitat al públic al principi del mes de setembre.

El passat any, Les Arts va escometre durant els mesos de juliol i agost les obres corresponents als treballs de conservació de l’edifici, que van incloure el sanejat de la superfície i aplicació de revestiment anticorrosiu a la ploma i la restauració al cent per cent del seu sistema d’enllumenat.

Durant aquest període també es va realitzar la impermeabilització de les lluernes que donen llum natural a la planta -3, on s’ubiquen, entre altres, l’àrea tècnica i el Centre Plácido Domingo, a més del repintat de la passarel·la d’accés a l’edifici.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts