Les Arts amplia les seues visites guiades als assajos de “La traviata”, “Lucrezia Borgia”, “Werther”, i “Tancredi” - Les Arts

Les Arts amplia les seues visites guiades als assajos de “La traviata”, “Lucrezia Borgia”, “Werther”, i “Tancredi”

El Palau de les Arts Reina Sofia obri els assajos en la Sala Principal al servei de visites guiades amb motiu de les pròximes estrenes: “La traviata” de Verdi, “Lucrezia Borgia” de Donizetti, “Werther” de Massenet i “Tancredi” de Rossini.

Aquest nou format de visita permet als assistents conéixer ‘in situ’ el treball previ a l’estrena d’una producció d’òpera o sarsuela, a més de recórrer els diferents espais de l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava. El preu de les localitats, que es poden adquirir en www.lesarts.com o en les taquilles del teatre, és de 15 euros per al públic general i de 12 euros per als abonats a la Temporada.

La proposta comença amb l’assistència durant trenta minuts a un dels últims assajos de músics i artistes abans de l’estrena de cada títol. Els visitants, ubicats en les llotges del primer pis de la Sala Principal –de visibilitat privilegiada–, veuen de primera mà com es desplega el treball en l’escenari, a més de comprovar la complexitat de la posada en marxa d’una producció lírica.

Després de l’experiència, el personal de Les Arts mostra i explica als visitants les restants sales que té el teatre, a més dels racons d’especial rellevància per les seues vistes, arquitectura o activitat.

“La traviata” de Verdi, en el muntatge de Sofia Coppola amb vestuari de Valentino, és el primer dels títols que mostrarà els seus secrets el 2 de febrer a les 15.15 h. El seguiran les noves produccions de “Lucrezia Borja”, a càrrec d’Emilio Sagi, el 20 de març, i “Werther” de Massenet, el 15 de maig, sota la direcció escènica de Jean-Louis Grinda. “Tancredi”, de Rossini, tanca el cicle de propostes per a la Temporada 2016-2017.

Les Arts recorda que el màxim permés per a aquests grups és de cinquanta persones per torn. Tots les visites guiades amb accés a assaig comencen a les 15.15 h.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts