Les Arts premia els guanyadors del seu concurs didàctic amb l'assistència a l'última funció de 'L'elisir d'amore' - Les Arts, València

Les Arts premia els guanyadors del seu concurs didàctic amb l’assistència a l’última funció de ‘L’elisir d’amore’

El Palau de les Arts Reina Sofía ha premiat amb l’assistència a l’última funció de ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, l’alumne guanyador del concurs CreaLesArts, promogut per al disseny de la nova imatge del seu programa educatiu.

El guanyador i els seus companys de classe del Col·legi Sagrat Cor Germans Maristes de València han disfrutat, aquest dimecres, del fresc i divertit muntatge de Damiano Michieletto que situa aquesta òpera belcantista a la valenciana platja de la Malva-rosa.

L’enclavament operístic va posar en marxa CreaLesArts la passada temporada entre els participants de Dibuixar la música. Els estudiants, a l’aula i sota la supervisió del professorat d’educació artística, es van encarregar d’elaborar la seua proposta per al nou logotip que acompanyarà la programació educativa del Palau de les Arts durant les dues pròximes temporades.

El departament d’educació del centre d’arts va rebre més de 500 dibuixos d’alumnes de diferents centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb edats compreses entre sis i deu anys. Després d’una primera selecció, el jurat presidit per l’intendent Davide Livermore va triar el disseny guanyador que ha sigut presentat aquest dimecres.

La resta de propostes finalistes s’utilitzaran per a una exposició dins de les activitats previstes en el programa didàctic.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts