Nacho Fresneda imparteix un taller de prosa als artistes del Centre Plácido Domingo - Les Arts, València

Nacho Fresneda imparteix un taller de prosa als artistes del Centre Plácido Domingo

Nacho Fresneda ha impartit aquesta passada setmana un taller de prosa als artistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo. Es tracta de la segona col·laboració del destacat actor valencià dins del programa de formació dels jóvens cantants al Palau de les Arts Reina Sofía.

Al llarg de la setmana, els jóvens cantants han treballat tant la tècnica escènica, sota la supervisió també d’un entrenador personal, com la declamació i la posada en escena de fragments teatrals.

Nacho Fresneda ha comptat amb l’ajuda de l’actriu i ballarina Fátima Sanlés, que s’encarregarà del seguiment de l’activitat al llarg del curs.

Conegut pel gran públic pels seus papers en sèries televisives d’èxit com ara ‘El ministerio del tiempo’, ‘Isabel’, ‘La reina del sur’, ‘Ángel o demonio’, ‘Ambiciones’, ‘Hispania’, ‘Hospital Central’ i ‘Amar en tiempos revueltos’, Fresneda compta, a més, amb una notòria trajectòria teatral amb treballs per a Calixto Bieito o Lluís Pasqual, entre d’altres.

L’actor va debutar en 2015 a Les Arts amb el monodrama líric ‘Lélio’, d’Hector Berlioz, que va dirigir Roberto Abbado dins de la primera Pretemporada del centre d’arts.

Nacho Fresneda forma part de la nòmina de destacats professionals que col·laboren aquest curs en les activitats formatives del Centre Plácido Domingo i que, a més del mateix Domingo i de Davide Livermore, inclou Fabio Biondi, Manuela Custer, Enedina Lloris i Franca Mattiuci, entre d’altres.

Les matèries del curs acadèmic d’aquest projecte inclouen tècnica vocal, interpretació, idiomes, expressió corporal, tècnica Alexander i psicologia, junt amb classes magistrals de bel canto, prosa, recitatius i de repertori barroc.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts