Les Arts comercialitza els nous abonaments per a la temporada 2016-2017 fins al 25 de setembre - Les Arts, València

Les Arts comercialitza els nous abonaments per a la temporada 2016-2017 fins al 25 de setembre

El Palau de les Arts Reina Sofía posa en marxa, fins al pròxim diumenge 25 de setembre, la comercialització dels nous abonaments per a la temporada 2016-2017 a través de la seua pàgina web o, de manera presencial, a les taquilles.

Les Arts ofereix per al pròxim curs set torns d’abonament que combinen cinc títols d’òpera a la Sala Principal: ‘I vespri siciliani’, ‘La traviata’, ‘Lucrezia Borgia’, ‘Werther’ i ‘Tancredi’, el ballet ‘El sombrero de tres picos’¸ i els concerts ‘Israel in Egypt’, ‘Piramo e Tisbe’ i ‘Mural – Das Lied von der Erde’.

Els preus oscil·len entre els 652,50 euros del passe de torn A en zona de visibilitat 1 i els 219,30 euros dels formats més econòmics, en zona de visibilitat 4, en els torns D, E i F. L’abonament de Les Arts inclou un descompte del 15% sobre el preu original de les localitats si s’abona en un únic pagament, o d’un 10% si es fracciona.

A més, el centre d’arts introdueix una nova modalitat en els diferents torns: els abonaments Mentor-Neo, que ofereix un descompte afegit del 5% als titulars (Mentor) que apadrinen un jove abonat (Neo) menor de 30 anys i titular del carnet jove, que es beneficiarà d’un descompte del 60%. En aquest sentit, el centre d’arts recorda que els abonaments Neo estan limitats a un màxim de 20 localitats per torn d’abonament i que els seus titulars només podran renovar-lo una temporada addicional, sempre que es mantinguen en els límits d’edat estipulats.

Els titulars de l’abonament de Les Arts gaudeixen, entre altres avantatges, d’una sèrie de descomptes i promocions en la compra de productes i serveis del teatre, a més d’una atenció personalitzada en les taquilles o de períodes de venda preferent per als espectacles propis del centre operístic.

Així mateix, el centre d’arts recorda altres dates d’interés dins de la campanya d’abonaments. Fins al 18 de setembre, els abonats podran remetre els seus formularis d’actualització de dades, i també, aquest mateix dia, finalitza el termini per a sol·licitar la renúncia a l’abonament de temporada. El dilluns 19, de 10:00 a 18:00 hores, Les Arts registrarà les sol·licituds de canvi de torn, i del 30 de setembre al 2 d’octubre les peticions de compra preferent de localitats. La documentació per a tots aquests procediments està disponible ací.

Continua la venda de passes i entrades per a la pretemporada

D’altra banda, Les Arts continua la venda de passes i localitats per a les diferents propostes de la pretemporada. Cinc espectacles conformen l’oferta amb preus populars de 2016: les òperes a la Sala Principal ‘L’elisir d’amore’, de Gaetano Donizetti, i ‘El gato montés’, de Manuel Penella, junt amb els concerts ‘Gloria e Imeneo’, ‘Cantúria cantada’ i ‘Noves veus’.

El centre líric manté les tarifes d’aquesta iniciativa per a tots els públics, amb entrades per a òpera a la Sala Principal entre 7 i 50 euros, concerts a l’Auditori de 10 a 20 euros, i espectacles al teatre Martín i Soler per 15 euros.

Així mateix, també s’ofereixen passes que agrupen les diferents propostes des de 62 euros en la versió més econòmica, la dirigida als titulars del carnet jove en zona 3, fins als 150 euros que aconsegueix el passe per a públic general en zona de màxima visibilitat.

La segona pretemporada començarà l’1 d’octubre amb ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, en el muntatge que Damiano Michieletto va ambientar a la platja de la Malva-rosa, amb Keri-Lynn Wilson en l’orquestra. L’òpera espanyola torna amb ‘El gato montés’, del valencià Manuel Penella, que Les Arts programa en el centenari de la seua estrena al teatre Principal de València amb Óliver Díaz com a director musical i José Carlos Plaza al capdavant de la direcció escènica.

L’oferta es complementa amb un monogràfic de Vivaldi sota la batuta de Fabio Biondi, director musical de Les Arts, el 6 d’octubre a l’Auditori, amb les obres ‘Gloria e Imeneo’ i ‘Gloria’. A aquestes s’hi afigen dues propostes al teatre Martín i Soler: ‘Cantúria cantada’, de Carles Santos, a càrrec del Cor de la Generalitat, amb direcció de Dolors Ricart el 10 de novembre, i una gala d’òpera amb els artistes de la huitena promoció del Centre Plácido Domingo, ‘Noves veus’, dirigida per Ramón Tebar, el 26 del dit mes.

Horari de taquilles de Les Arts

Les Arts recorda que, fins al 18 de setembre inclusivament, l’horari d’atenció al públic, així com de la línie 96 197 59 00, és de dilluns a divendres de 10:00 h a 14:30 h.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts