Abonaments - Les Arts

Abonaments

VENDA PREFERENT PER A ABONATS

Avís important: Posposada a setembre la Venda Preferent per a Abonats Temporada 20/21. Més informació pròximament.

Canvis i devolucions – Temporada 19/20

Si teniu qualsevol tipus de dubte o gestió podeu consultar-nos personalment en les Taquilles del Palau de les Arts, telefonar al Servei d’Atenció a l’Abonat 96 197 59 00 o, si ho preferiu, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça abonos@lesarts.com

L’horari d’atenció personal d’abonats és:

HORARI DE TAQUILLES

  • De dilluns a divendres sense representació, d’11.00 h a 17.30 h.
  • De dilluns a divendres amb representació, d’11.00 h a 20.00 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius amb representació les taquilles obriran 2 hores* abans de l’inici de la funció programada.

*Consulteu altres Horaris d’Atenció i Venda per a espectacles addicionals de la programació.

HORARI VENDA TELEFÒNICA

LÍNIA 961 975 900.

De dilluns a divendres d’11.30 h a 17.30 h.

ANAR AL FORMULARI CANVI DE DIA DE REPRESENTACIÓ

 

La gestió de canvi de localitats és un servei addicional que Les Arts presta exclusivament als seus abonats per a aquells espectacles inclosos al seu torn d’abonament.

Les sol·licituds de canvi només seran possibles en espectacles que tinguen dues o més representacions.

El nombre de localitats disponibles per funció per a aquesta gestió està limitat per raons tècniques i de producció, i l’aforament reservat a aquest efecte podria no correspondre’s amb el disponible per a la venda general de localitats. Tots els canvis estaran subjectes a la disponibilitat d’aforament existent en cada moment per a aquesta gestió.

En funció dels aforaments disponibles s’oferiran preferentment localitats de la mateixa tarifa que la inclosa en l’abonament. De conformitat amb l’interessat, es poden gestionar canvis a localitats de tarifes inferiors, la qual cosa en cap cas donarà lloc a reembossament de la diferència. No podran gestionar-se canvis a localitats de tarifes superiors.

Es facilitarà, com a màxim, el canvi en dos espectacles de la temporada.

El termini per a sol·licitar canvis de dia de funció, amb independència de la data programada per a la seua representació, s’obri un mes abans de la funció d’estrena de l’espectacle i finalitza cinc dies abans d’aquesta.

La gestió haurà de sol·licitar-se per mitjà del corresponent Formulari de Sol·licitud de Canvi de Dia de Funció disponible en www.learts.com, també el podeu enviar per correu electrònic a l’adreça abonos@lesarts.com , a través del fax 961 97 59 01, o presencialment en les Taquilles de Les Arts.

Les Arts, després d’estudiar les possibilitats de gestió del canvi sol·licitat, confirmarà al titular de l’abonament, telefònicament o per correu electrònic, el resultat de la gestió. Aquesta confirmació és absolutament necessària com prova d’acceptació del canvi sol·licitat.

Una vegada realitzat un canvi, i acceptat pel titular de l’abonament, no serà possible, en cap circumstància, realitzar nous canvis ni cap tipus de modificacions.