Música i activitats educatives. Per a tots els públics. En totes les sales del Palau de les Arts. Amb presència de tota mena de formes i gèneres musicals. Totes gratuïtes o a preu simbòlic. Les Arts és per a tots és un programa d’iniciatives per a gaudi del seu públic assidu i d’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle en l’icònic edifici de Calatrava.  

En la Jornada de portes obertes i en la seua versió nocturna Nit a LeArts, els visitants coneixen els interiors de l’edifici i assisteixen a concerts i recitals gratuïts. El nou cicle Matins a Les Arts de la Sala Principal inclou una programació variada a preu simbòlic de 5 €, els diumenges a les 12.00 h, que compta com a intèrprets amb els conjunts artístics de Les Arts: lOrquestra de la Comunitat Valenciana en els concerts de música de cambra, el Cor de la Generalitat en un concert cappella, així com el Centre Plácido Domingo, protagonista de recitals de Lied  o al voltant de Rossini en ocasió d’Il viaggio a Reims 

Per primera vegada, joves fins a 28 anys poden veure òpera o sarsuela a preu simbòlic de 10 € en Preestrena fins  a 28. A més, el camió de Les Arts Volant, un any més, trasllada l’òpera a lexterior, amb representacions gratuïtes de Bastià i Bastiana de Mozart i El tutor burlat de Martín i Soler en places públiques de la Comunitat, mentre que la Marató Rossini celebra per tot Les Arts l’aniversari del cèlebre compositor de Pesaro, nascut un 29 de febrer d’un any bixest, com  és 2020.   

En Perspectives, els artistes participants en les produccions d’òpera i sarsuela mantenen una trobada amb el públic saber més sobre la dramatúrgia i música de l’obra que es representa, aspectes que també aborda Ramon Gener en el cicle de Conferències. A més, la Filmoteca de València projecta obres mestres del cel·luloide la temàtica de les quals està vinculada a la programació. Altres col·laboracions de Les Arts amb institucions culturals inclouen recitals en museus: Les Arts a l’IVAM i Les Arts al Belles Arts de Castelló  

La nota d’humor en Les Arts és per a tots la donarà The Opera Locos, Premi Max en l’edició XXII, un espectacle còmic per a divertir-se en família o entre amics, en el qual se succeeixen fragments de les òperes de més èxit de la història fusionats amb altres estils musicals. 

Matins a Les Arts

Centre de Perfeccionament

Les Arts a l’IVAM

Temporada 2019-2020

Matins a Les Arts

Conferencias Ramon Gener

Faust

El 11 de juny del 2020 19:30h

Matins a Les Arts

Preestrena fins a 28

FAUST

El 15 de juny del 2020 · 19h00

Matins a Les Arts

Perspectives

Faust

El 16 de juny del 2020 19:30h

Matins a Les Arts

Nit a Les Arts

10, 11 de juliol de 2020

Preestrena fins a 28