Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts - Les Arts

Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía) té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a jóvens cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànicament i estructuralment el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per a això, durant el període de formació, els integrants de l’opera studio viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofía, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes que hi intervenen.

Matins a Les Arts

Òpera

IL TUTORE BURLATO

Del 13 al 22 de novembre de 2020

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 12 de desembre de 2020 · 18.00h

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 17 de gener de 2021 · 12.00h

Matins a Les Arts

Matins a Les Arts-Per a tots

Lieder i Cançons

El 7 de febrer y 28 de març de 2021 ·12:00h

Matins a Les Arts

Òpera

L´isola disabitata

Del 13 de febrer al 4 de març de 2021

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 20 de febrer de 2020 · 12.00h

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 13 de març de 2020 · 12.00h

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 17 d'abril de 2020 · 12.00h

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 22 de maig de 2020 · 12.00h

Matins a Les Arts

Noves veus

El 10 de juny de 2021 · 20:00h

Matins a Les Arts

Per a tots

Les Arts a l’IVAM

El 19 de juny 2020 · 12.00h

Els components del Centre de Perfeccionament hi desenrotllen el seu estil interpretatiu, s’endinsen en la naturalesa musical i dramàtica dels personatges i de les òperes, i aprofundeixen en allò tan essencial en qualsevol cantant com és el sentit de l’expressió, del gest, de la intenció de la paraula i la seua naturalesa teatral. Igualment assumeixen la idea fonamental de la importància del llibret, de la dramatúrgia, del context històric de cada òpera, de les seues influències i conseqüències, etc.

Per a això, els seus membres solen formar part dels repartiments i les produccions programades en el Palau de les Arts, tant les promogudes pel mateix Centre de Perfeccionament com les que integren la temporada d’abonament. D’aquesta manera, entren en contacte directe amb la realitat del teatre, junt amb grans cantants i directors d’orquestra i d’escena.

A més de trobades i classes magistrals amb els artistes que participen en la programació general de cada temporada del Palau de les Arts (directors d’escena, directors musicals, escenògrafs, figurinistes…), aquest opera estudio promou també intercanvis amb altres centres de perfeccionament internacionals.

La seua seu és el Teatre Martín i Soler, sala de 380 localitats integrada en el Palau de les Arts, els excel·lents mitjans del qual acústics permeten una infinitat d’activitats, especialment òpera en xicotet format, així com barroca i clàssica. Un espai ideal per a posar en pràctica els muntatges propis del *Centre i trobar-se amb el públic. Serveix també per a albergar les classes magistrals, trobades i col·loquis amb els artistes que col·laboren amb el Palau de les Arts Reina Sofia. El Centre cerca, en essència, la formació integral de l’artista i el seu acostament a la vida professional; que tots els seus integrants tinguen l’oportunitat de viure en primera persona i des d’una perspectiva privilegiada la vida interna del teatre.

Audicions per a Cantant Líric

AVÍS

Les audicions per a Cantant Líric 2020 del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts queden suspeses fins a nou avís.

Per a consultes, poseu-vos en contacte amb:

centredeperfeccionament@lesarts.com

Audicions per a Mestre Repertorista

 

El Centre de Perfeccionament de Palau de les Arts promou un curs per a “Mestres repertoristes” les Audicions se celebraran els dies 14 i 15 de novembre de 2020.

La sol·licitud d’inscripció a la prova d’admissió, juntament amb la documentació exigida, s’ha de remetre a través de la pàgina web https://www.yaptracker.com/applications/palau-pianists-2020 abans del 4 de novembre de 2020 a les 23:59 hora espanyola.

Per a més informació, consulta les bases.