Les Arts inicia un cicle de ‘streaming’ amb les seues produccions d’òpera de major èxit - Les Arts, València

Les Arts inicia un cicle de ‘streaming’ amb les seues produccions d’òpera de major èxit

  • Gràcies a la col·laboració d’Unitel, la pàgina web del teatre (https://www.lesarts.com/) permetrà gaudir debades de gravacions com ‘Turandot’ o ‘L’anell del Nibelung’

  • Otello’, de Verdi, amb direcció de Zubin Mehta i Gregory Kunde en el paper protagonista, inaugura la temporada en línia el dimarts a les 20.00 h

València (30.03.20). El Palau de les Arts inicia, a partir de demà dimarts, 31 de març, un cicle en ‘streaming’ amb les produccions d’òpera de major èxit en la història del teatre.

Gràcies a la col·laboració d’Unitel GmbH & Co.KG, copropietària de les gravacions, les Arts ofereix, des de la seua pàgina web, una programació d’òpera en obert i gratuïta, amb alguns dels títols més emblemàtics del seu catàleg videogràfic.

Per a aquesta iniciativa en línia, les Arts planteja una variada oferta, amb propostes amb Zubin Mehta en el podi, com la gravació no comercialitzada de l’obra ‘Otello’, de Verdi, la multipremiada producció de La Fura dels Baus ‘L’anell del Nibelung’ i l’adaptació de ‘Turandot’, del cineasta Chen Kaige, o ‘La bohème’ d’audiovisuals impressionistes amb direcció musical de Riccardo Chailly.

Les Arts informa que els títols estaran disponibles en https://www.lesarts.com/ per un període de 48 hores a partir de les 20.00 h de la data assignada per a cada producció.

Otello’, de Verdi, inaugura el cicle aquest dimarts 31 a les 20.00 h. Amb ovacions de més de 12 minuts, Zubin Mehta va dirigir el juny de 2013 un dels majors èxits en la seua etapa com a director del Festival del Mediterrani i que va consolidar el tenor nord-americà Gregory Kunde com a intèrpret de referència del moro de Venècia.

A l’excepcional treball del Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, es va unir un repartiment de primeres figures verdianes, amb la soprano italiana Maria Agresta i el baríton malagueny Carlos Álvarez en la terna protagonista, i l’audaç posada en escena de Davide Livermore.

Per al dijous 2 d’abril, Les Arts recupera ‘La bohème’, de Puccini, que va suposar l’esperat debut de Riccardo Chailly en l’orquestra de les Arts. A partir de les 20.00 h, els usuaris de www.lesarts.com podran gaudir del magistral treball del mestre milanés amb la formació titular de Les Arts.

La soprano israeliana Gal James (Mimì), el tenor veneçolà Aquiles Machado (Rodolfo) i la soprano valenciana Carmen Romeu (Musetta) són els principals intèrprets d’aquesta producció de Davide Livermore amb audiovisuals impressionistes per a retratar la bohèmia parisenca de finals del s. XIX.

Tanca la primera setmana de ‘streaming’ operístic ‘Turandot’, de Puccini, que podrà seguir-se des del web del teatre el dissabte, 4 d’abril, a partir de les 20.00 h.

Zubin Mehta dirigeix el Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en un dels seus títols fetitxe, que Les Arts va presentar en la monumental producció del cineasta xinés Chen Kaige per a inaugurar el seu I Festival del Mediterrani.

Maria Guleghina, en el paper de la gèlida princesa Turandot, comparteix escenari amb Marco Berti (Calaf) i Alexia Voulgaridou (Liù), en una gravació ja de referència per als amants del repertori puccinià.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts