INSCRIPCIÓ CASTING FIGURACIÓ 'UN AVVERTIMENTO AI GELOSI' - Les Arts, València

INSCRIPCIÓ CASTING FIGURACIÓ ‘UN AVVERTIMENTO AI GELOSI’

FIGURACIÓ UN AVVERTIMENTO AI GELOSI

Està previst realitzar una selecció de figuració per a la producció d’Un avvertimento ai gelosi, de Manuel García, que el Palau de les Arts prepararà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2021.

La funció del lloc de figurant és recrear amb la seua presencia un ambient o una escena, sense cap pes específic o incidència en l’acció, cosa que contribueix a l’autenticitat global i a l’atmosfera de l’escena, i no té cap text. No obstant això, els figurants podran ajudar en la generació de sorolls, crits i xiuxiueig de multituds.

Papers:

 • 1 home entre 50 i 70 anys.

Director d’escena. Va ser un gran nom (dirigia a La Scala) i ara, després de diversos fracassos estrepitosos, es veu relegat a teatres de cinquena. Profundament descontent amb el rendiment de la companyia i amb el rumb de la seua vida en general.

 • 1 home entre 18 i 28 anys.

Maquinista en pràctiques. Apadrinat per la productora. Més interessat en el baríton que en el seu treball. Un poc maldestre.

 • 1 dona entre 25 i 35 anys. Ajudant de direcció, regidoria, attrezzo i tota la resta. Supereficaç, clara, enèrgica i ambiciosa.
 • 1 dona entre 45 i 55 anys: Perruqueria. SOLS perruqueria. Es pren la seua feina molt seriosament i vol ser respectada. Fa ella les perruques. Divorciada recentment i a la recerca d’una aventura amorosa immediata per a venjar-se del seu ex.

Es requereix tindre bon sentit musical.

Les persones candidates hauran d’emplenar el formulari que apareix en la pàgina web i enviar via We Transfer (https://wetransfer.com/) el currículum, fotos de cara i de cos sencer; a més, es requereix un vídeo d’una duració entre 1 minut i mig i 3 minuts on diguen el nom i l’edat, i on quede reflectic el perfil del paper al qual es presenten. 

La data límit per a presentar la sol·licitud i el lliurament del material serà el 3 d’octubre de 2021.

El llistat de persones inscrites es publicarà el dia 4 d’octubre de 2021.

Després de visionar el material presentat es realitzarà una primera preselecció que es publicarà en la web el dia 4 d’octubre.

Les persones preseleccionades realitzaran una entrevista via ZOOM el dia 5 d’octubre de 2021 amb la Direcció d’escena. El dia 6 d’octubre de 2021 es publicaran les persones preseleccionades.

Les dates d’assaig són: 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28 i 29 d’octubre de 2021 i 2, 3, 4, 5, 8, 9 i 10 de novembre de 2021, a València. 13 i 14 de desembre de 2021, a Madrid.

Les dates de funció són: 12, 15, 18 i 20 de novembre de 2021, a València. 28 de novembre a Alcoi, 2 de desembre a Castelló, 5 de desembre a Peníscola, 15, 17 i 18 de desembre a Madrid.

Les persones que s’inscriguen y que siguen de nacionalitat extracomunitària és imprescindible que tinguen permís de treball i residència vigent.

És imprescindible tindre disponibilitat completa i ser major d’edat.

  Adjunta el teu CV en format PDF i les teues imatges a través d’un enllaç de WeTransfer ací: Com ho faig?

  Adjunta tu CV en formato PDF y tus imágenes a través de un enlace de Wetransfer aquí: ¿Cómo hacerlo?

  Attach your CV in PDF format and your images using a link of WeTransfer here:How to do it?  * Aquests camps són obligatoris / * Estos campos son obligatorios.


  Subscriu-te

  Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
  Regala Les Arts