The Opera Locos

26, 27, 28, 29 (2 funcions) de desembre de 2019
2, 3, 4 (2 funcions), 5 de gener de 2020
Duració aproximada: 90 min
Teatre Martín i Soler

The Opera Locos, Premi Max en l’edició XXII, un espectacle còmic per a divertir-se en família o entre amics, en el qual se succeeixen fragments de les òperes de més èxit de la història fusionats amb altres estils musicals. 

Un espectacle còmic operístic per a tots els públics. Una batalla d’egos plena d’òpera i humor.

Una peculiar troupe d’òpera, composta per cinc excèntrics cantants, es disposa a realitzar un recital amb un repertori dels més grans compositors del gènere. Al llarg de la representació s’aniran desvelant les passions ocultes i els anhels de cada un d’ells, la qual cosa portarà conseqüències absurdes i impredicibles. Serà una nit per a recordar!
Cinc cantants lírics són els protagonistes de The Opera Locos, un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de la manera més original. Amb una singular posada en escena, una acurada estètica i el sentit de la comèdia d’Yllana, The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l’hora d’experimentar l’òpera i, sobretot, acostar-la a tots els públics d’una manera fresca, inusual i divertida.