Les Arts és Per a tots - Les Arts

Per a tots cover

Música i activitats educatives. Per a tots els públics. En totes les sales del Palau de les Arts. Amb presència de tota mena de formes i gèneres musicals. Totes gratuïtes o a preu simbòlic. Les Arts és per a tots és un programa d’iniciatives per a gaudi del seu públic assidu i d’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle en l’icònic edifici de Calatrava.

En la Jornada de portes obertes i en la seua versió nocturna Nit a Les Arts, els visitants coneixen els interiors de l’edifici i assisteixen a concerts i recitals gratuïts. El nou cicle Matins a Les Arts de la Sala Principal inclou una programació variada a preu simbòlic de 5 €, els diumenges a les 12.00 h, que compta com a intèrprets amb els conjunts artístics de Les Arts: lOrquestra de la Comunitat Valenciana en els concerts de música de cambra, el Cor de la Generalitat en un concert a cappella, així com el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, protagonista de recitals de Lied.

Per primera vegada, joves fins a 28 anys poden veure òpera o sarsuela a preu simbòlic de 10 € en Preestrena fins a 28. A més, el camió de Les Arts Volant, un any més, trasllada l’òpera a lexterior, amb representacions gratuïtes de El tutor burlat de Martín i Soler en places públiques de la Comunitat.

En Perspectives, els artistes participants en les produccions d’òpera i sarsuela mantenen una trobada amb el públic saber més sobre la dramatúrgia i música de l’obra que es representa, aspectes que també aborda Ramon Gener en el cicle de Conferències. A més, la Filmoteca de València projecta obres mestres del cel·luloide la temàtica de les quals està vinculada a la programació. Altres col·laboracions de Les Arts amb institucions culturals inclouen recitals en museus: Les Arts a l’IVAM i Les Arts al Belles Arts de Castelló.


Matins a Les Arts

Ensems

From May 7th to 16th

Matins a Les Arts

Bandes

BANDES A LES ARTS

Del 15 al 16 de maig del 2021

Matins a Les Arts

Conferencias Ramon Gener

Cavalleria Rusticana / Pagliacci

May 19th 2021 · 19.30h

Matins a Les Arts

Preestrena fins a 28

CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI

May 20th 2021 · 7.00 pm

Matins a Les Arts

Centre de Perfeccionament

Les Arts a l’IVAM

May 22th 2020 · 6.00pm

Matins a Les Arts

Perspectives

Cavalleria rusticana / Pagliacci

May 25th 2021· 19.30h

Matins a Les Arts

Berklee a Les Arts

BERKLEE A LES ARTS

May 26th · 7.00pm

Matins a Les Arts

LES ARTS AL BELLES ARTS (CASTELLÓ)

May 27th 2021 · 7.30 pm

Matins a Les Arts

Matins a Les Arts

Matins a Les Arts

El 06 de juny de 2021 · 12h00

Matins a Les Arts

Centre de Perfeccionament

Les Arts a l’IVAM

June 19th 2020 · 6pm

Matins a Les Arts

LES ARTS AMB TU

July 2021