L’Orquestra de la Comunitat Valenciana ofereix el seu primer concert simfònic en la nova normalitat - Les Arts

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana ofereix el seu primer concert simfònic en la nova normalitat

  • El prestigiós director Thomas Hengelbrock debuta amb la formació titular de Les Arts amb obres de Beethoven aquest dimecres, 15 de juliol
  • Les localitats tenen un preu de 20 euros. La Sala Principal obrirà les seues portes amb un 75 % d’ocupació i l’obligació de l’ús de mascareta

València (13.07.20). L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) ofereix aquest dimecres, 15 de juliol, el seu primer concert simfònic dins de la nova normalitat a les 20.00 hores, a la Sala Principal.

Després d’oferir tres celebrats programes cambrístics tant en Les Arts com en diferents municipis del territori valencià, l’OCV clausurarà el cicle ‘Torna a Les Arts’ amb obres de Beethoven sota la direcció de Thomas Hengelbrock.

Per primera vegada, després del retorn a les activitats obertes al públic, la Sala Principal obrirà les seues portes amb una ocupació màxima del 75 % de l’aforament total que comportarà l’ús obligatori de mascareta per al públic assistent.

El prestigiós director alemany Thomas Hengelbrock es troba ja a València per a preparar el seu debut al capdavant de l’OCV amb un programa que celebra el 250 aniversari del naixement del compositor de Bonn amb les obres ‘Obertura de Fidelio, Op. 72’ i les simfonies número 6 i 8.

Les Arts se suma així a les celebracions de l’Any Beethoven, en el qual es commemora el 250 aniversari del naixement del compositor de Bonn. A més, dos dies més tard, el divendres 17, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb Hengelbrock com a director es presentarà en el Festival de Música y Danza de Granada amb aquest mateix programa.

Thomas Hengelbrock és considerat un dels directors d’orquestra més versàtils i fascinants de la seua generació. Particularment reconegut pels seus treballs historicistes en el Barroc, el seu repertori abasta des de la música del segle XVII fins a obres contemporànies i inclou tots els gèneres.

Entrades

Les Arts informa que ha disposat un preu únic de 20 euros per a les localitats per a aquest concert. Els abonats de la temporada es beneficiaran d’una tarifa especial de 10 euros per entrada.

D’acord amb la nova situació sanitària, l’ús de la mascareta, a més de ser necessari durant tot l’espectacle, serà imprescindible també per a l’accés a les zones comunes.

Així mateix, es recorda que es mantindrà la resta de protocols de seguretat com la presa de temperatura, l’accés i el desallotjament controlat de la sala, la utilització individual dels ascensors, el manteniment de la distància interpersonal d’1,5 metres, a més de l’ús restringit dels lavabos.

 


Sign Up

Receive our newsletter, including special offers