INSCRIPCIÓ CASTING - Les Arts, València

INSCRIPCIÓ CASTING

FIGURACIÓ LA CENERENTOLA

Està previst realitzar una selecció de figuració per a la producció de La Cenerentola que el Palau de les Arts prepararà durant els mesos de novembre i desembre de 2020.

Els candidats hauran d’emplenar el formulari que apareix a la pàgina web i enllaçar vídeos amb les accions que apareixen en els vídeos dels següents enllaços: video1, video2. Si és possible, envieu un arxiu zip amb el currículum, fotografies de cos sencer i els vídeos amb les accions sol·licitades via WeTransfer.

Es necessiten quatre homes entre 18 i 45 anys. Bona presència i complexió forta i àgil. Durant la producció no hauran de dur barba. Han de tindre bon sentit musical i bona capacitat actoral.

Accions:

En el primer vídeo son les accions realitzades per la primera persona que entra per l’esquerra de la imatge i la de la dreta, el qui estira i l’altre que espenta de la carra, van vestits de blanc.

En el segon vídeo, els quatre que entren amb moviments exagerats i fan mutis.

Les dates d’assaig són: 19, 20, 21, 23, 24, 25, 27 de novembre, 1, 2, 3, 5 i 7 de desembre de 2020.

Les dates de funció són: 10, 12, 15, 17, 20 i 23 de desembre de 2020.

La selecció no es realitzarà presencialment. Únicament es valorarà el material aportat pels interessats.

És imprescindible tindre permís laboral, disponibilitat completa i ser major d’edat.

La data límit per a presentar la sol·licitud serà el dia 3 de novembre de 2020 i els resultats es publicaran el dia 5 de novembre de 2020.

Procés finalitzat


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts