QUÈ HAS DE SABER PER A VINDRE A LES ARTS - Les Arts, València

QUÈ HAS DE SABER PER A VINDRE A LES ARTS

COMPRAR ENTRADES

Com comprar entrades per als esdeveniments de la programació del Palau de les Arts Reina Sofía?

Les entrades es poden comprar a través dels tres canals de venda habituals del propi teatre:
taquilles, venda telefònica i internet.
També es poden comprar entrades a través dels següents canals associats:
VLC Turisme Valencia: venda web, www.visitvalencia.com i en xarxa d’oficines de Turisme.
ClassicTic: venda web, www.classictic.com
Entradas.com: venda web i telefènica, www.entradas.com – 902 488 488
Ticketmaster: venda web i telefònica, www.ticketmaster.es – 902 15 00 25, així com en la xarxa de punts de venda associats a aquesta plataforma (Fnac, Halcón Viajes, Carrefour Viatges).
Consulteu en cada canal els horaris d’atenció per a la venda telefònica, així com els possibles càrrecs de gestió.

Quin és l’horari de venda d’entrades i atenció al públic del Palau de les Arts Reina Sofía?

TAQUILLES: Informació presencial i telefònica; venda presencial d’entrades.

Dies sense representació programada:

  • De dilluns a divendres d’11.00 h a 17.30 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius, sense servici.

Dies amb representació programada*:

  • De dilluns a divendres d’11.00 h a 20.00 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius des de 2 hores abans de l’inici de la funció programada.

*consulteu i confirmeu els horaris de venda i atenció en Taquilla en cas d’espectacles extraordinaris de la programació del Palau de les Arts o a càrrec de promotors externs.

VENDA TELEFÓNICA 961 975 900

  • De dilluns a divendres d’11.30 h a 17.30 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius, sense servici.

INTERNET

  • La compra per internet es manté de manera ininterrompuda les 24 hores del dia, des que s’inicia la venda general d’entrades, i fins a l’horari d’obertura de la taquilla els dies de representació.

On estan les Taquilles del Palau de les Arts Reina Sofía?

Les Taquilles es troben situades en la mateixa planta de l’accés principal a l’edifici, que dona a l’avinguda del Professor López Piñero, enfront de la rotonda principal.

En quines sales s’exhibeixen els espectacles de la programació del Palau de les Arts Reina Sofía i com són els seus aforaments?

El Palau de les Arts Reina Sofía disposa de quatre sales. És important confirmar en quina d’elles s’exhibeix cada espectacle. El detall de tots els aforaments es pot consultar en el corresponent plànol de sala.

Durant el procés de compra d’entrades a la nostra web pot obtindre una imatge amb la visibilitat que, en condicions normals, es té des de cada butaca dels distints aforaments.

La Sala Principal, on s’exhibeixen la gran majoria de produccions líriques escenificades, compta amb determinat nombre de localitats que, en funció del muntatge escènic proposat, així com de les pròpies condicions personals de cada espectador, es corresponen amb butaques de visibilitat reduïda, i fins i tot nul·la. En qualsevol cas, si teniu dubtes sobre les butaques a triar, us recomanem que abans de formalitzar la compra consulteu amb el nostre servici d’informació.

Es produeixen canvis en la disponibilitat de localitats lliures en un mateix espectacle i sessió segons el moment en què s’efectua la compra d’entrades?

La disponibilitat de butaques lliures en un mateix espectacle i sessió pot experimentar algunes variacions en funció del moment en què s’efectua la compra. Aquestes variacions són resultat de les diverses gestions que realitza el teatre amb distints col·lectius d’usuaris, com per exemple la gestió preferent exclusiva per a abonats de canvi de dia de representació, o la gestió de contingents d’entrades amb distints operadors autoritzats.

És possible imprimir directament a casa les entrades comprades per internet?: Entrades Print@Home

Immediatament després d’haver realitzat una compra d’entrades en el nostre portal de venda per internet, l’usuari registrat pot consultar la seua compra des de la seua Zona Personal. Al mateix temps, el sistema de venda emet un correu electrònic automàtic de confirmació que porta directament a l’accés d’entrada a la Zona Personal on haureu d’autentificar-vos amb les claus de nom d’Usuari (correu electrònic utilitzat per al registre) i Contrasenya. A través de qualsevol d’aquests dos processos es poden imprimir directament les entrades en seleccionar la corresponent opció.

Si ho preferiu, també podeu descarregar l’arxiu al vostre dispositiu mòbil i mostrar-lo en accedir al recinte.

Tant les entrades impreses en format Print@Home com les descarregades directament al vostre dispositiu mòbil són perfectament vàlides per a accedir a l’espectacle indicat i no cal realitzar cap canvi a les taquilles.

Per a la impressió física de les entrades a les taquilles és necessària la presentació del correu de confirmació de compra, així com el document d’identificació del titular de la compra registrat en el sistema. Cas que la impressió física de les entrades la sol·licite un usuari distint del titular de la compra, haurà de presentar també el corresponent Formulari d’Autorització de Recollida de Localitats.

Les entrades Print@Home només poden ser utilitzades pel titular de la compra, les dades del qual apareixen als tiquets?

Les entrades Print@Home estan personalitzades amb les dades del titular de la compra registrat en el sistema, ja que aquest és l’únic responsable que una entrada no puga ser copiada o duplicada per cap mitjà, però l’ús de les entrades és completament transferible i poden ser utilitzades per un altre usuari diferent del titular.

Com es recullen les localitats adquirides a través del canal de venda telefònica 961 975 900?

Quan es tramita una compra a través del canal de venda telefònica 961 975 900 i el client disposa d’un contacte de correu electrònic, l’operador a càrrec de la gestió de venda envia automàticament un correu de confirmació des del qual, el titular de la compra, per mitjà de les seues claus de nom d’Usuari (correu electrònic) i Contrasenya, podrà accedir a la seua Zona Personal i imprimir directament les seues entrades.

Cas que el titular no dispose dels mitjans necessaris per a realitzar aquest tipus d’impressió, pot retirar les entrades adquirides per aquest canal identificant-se presencialment a les taquilles amb la corresponent documentació acreditativa.

Es pot sol·licitar la devolució de l’import d’unes entrades ja comprades o el canvi per altres d’una sessió distinta o un espectacle diferent?

Una vegada adquirides les localitats, no s’admeten canvis, devolucions o anul·lacions, excepte a través del sistema de canvi de dia de representació exclusiu per a Abonats de Torns de Temporada. La cancel·lació definitiva de l’espectacle és l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.

Es poden produir canvis en el calendari i en els horaris de les funcions, així com en els programes i artistes anunciats?

Malgrat la voluntat i la tasca de planificació realitzada pel Palau de les Arts Reina Sofía, la naturalesa artística dels espectacles que es programen fa que aquests estiguen subjectes a possibles modificacions, cosa per la qual, degut a motius tècnics, artístics, de força major, o si altres circumstàncies així ho exigiren, el Palau de les Arts Reina Sofía, Fundació de la Comunitat Valenciana, pot suspendre les funcions, alterar dates, horaris, programes o els artistes anunciats.

Per aquesta mateixa raó, un canvi en el repartiment artístic d’una producció no es considera una modificació substancial de l’espectacle anunciat que puga donar lloc a la devolució de l’import de les entrades.

Hi ha algun programa de descomptes en la compra d’entrades per als espectacles de la programació del Palau de les Arts Reina Sofía?

Palau de les Arts Reina Sofía: Un espai per a tots els públics és una iniciativa promocional que contempla tot un programa de descomptes destinats als següents col·lectius socials: jóvens i estudiants, gent gran i pensionistes, persones en situació de desocupació, famílies nombroses i monoparentals, i persones amb discapacitat.

A través d’aquest mateix programa també pot sol·licitar-se la compra d’entrades per a Grups, tant d’associacions i entitats degudament registrades com per a grups d’espectadors particulars.

Així mateix, hi ha un descompte d’Últim minut amb caràcter universal per a tots els usuaris. Aquesta promoció s’aplica a totes les vendes d’entrades que hi haja disponibles dues hores abans de l’inici de la funció per a espectacles programats de dilluns a divendres, i una hora abans de l’inici de la funció per a espectacles programats en dissabte, diumenge i festiu.

Consulte els detalls i condicions d’aquest programa de descomptes en la Línia 961 975 900 o directament en l’apartat Palau de les Arts Reina Sofía: Un espai per a tots els públics de la nostra web.

Què és un Passe de Temporada no renovable?

Els Passes de Temporada no renovables són una opció de compra que permet beneficiar-se de descomptes importants en l’adquisició de paquets d’entrades agrupades d’acord amb distintes propostes temàtiques de cada temporada. Es tracta d’una modalitat de compra especialment dissenyada per a aquells usuaris que desestimen l’opció de l’Abonament de Torn de Temporada, però tenen decidida la seua assistència a alguns dels esdeveniments de la programació, així com per a tots aquells que volen experimentar un primer apropament a la programació de Les Arts.

Disposa el Palau de les Arts Reina Sofía de localitats per a persones amb mobilitat reduïda?

El Palau de les Arts Reina Sofía disposa, en cada una de les seues quatre sales, de places habilitades exclusivament per a persones que requereixen l’ús de cadira de rodes i la seua permanència en aquestes durant el transcurs de les representacions.

Aquestes localitats no ixen a la venda general ni es reserven, sinó que el seu ús s’estableix per orde de demanda. En casos de persones amb un grau de minusvalidesa reconegut per l’organisme competent, en què a més s’indique la concurrència de tercera persona, tant el titular com l’acompanyant podran beneficiar-se de les promocions establides per a aquest supòsit.

La compra d’entrades per a aquest tipus de localitats pot sol·licitar-se presencialment en les taquilles del teatre, o bé a través de la línia de venda 961 975 900.

Així mateix, el teatre, a través del seu personal d’atenció de sala, proveeix del servici d’acompanyament en cadira de rodes a aquest tipus de localitats, des de i fins a l’accés principal de l’edifici que dona a l’avinguda del Professor López Piñero, davant de la rotonda principal. Aquest servici caldrà sol·licitar-ho amb una setmana d’antelació per a poder fer les gestions oportunes.

I si tan sols vull vore l’edifici?

Les Arts disposa de servei de visites guiades diàries amb una variada oferta. Podeu consultar tota la informació en l’apartat de visites guiades de la nostra pàgina web, enviar un correu electrònic a visitalesarts@dtaocioyturismo.com o telefona al +34 672 06 25 23

ASSISTIR A UNA REPRESENTACIÓ

Com accedir al Palau de les Arts Reina Sofía?

El Palau de les Arts Reina Sofía està situat en l’avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), núm. 1, i està integrat arquitectònicament en el recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’accés principal  al teatre es troba en la rotonda on conflueixen les avingudes de la Plata i del Professor López Piñero.

Autobusos EMT amb parades pròximes: Línies 13, 15, 25, 35, 40, 94, 95, 99 i N9.

Metro: La parada més pròxima és Albereda, de les Línies 3 i 5, encara que es troba situada a 15 minuts de distància en un recorregut caminant pels jardins de l’antic llit del riu Túria.

Les coordenades GPS són: 39° 27’ 31.6” N 0° 21’ 25.1” W

Disposa el Palau de les Arts Reina Sofía de servici d’aparcament?

El servici de pàrquing més pròxim és el que proporciona l’aparcament l’Umbracle, integrat en la pròpia la Ciutat de les Arts i les Ciències. El pàrquing interior de l’Umbracle compta amb dos plantes d’aparcament de vehicles que permeten albergar 665 turismes i 25 autobusos.

El pàrquing està situat en l’avinguda del Professor López Piñero núm. 5, i s’accedeix a les seues instal·lacions des de l’avinguda del Saler, en direcció al Palau de les Arts Reina Sofía-centro ciutat, abans d’arribar al Pont de Mont-Olivet.

Les coordenades GPS de l’Umbracle són: 39º 27’ 15” N, 0º 21’ 7” W

Informació de l’aparcament: +34 96 197 46 30

A quina hora comencen les sessions dels espectacles de la programació del Palau de les Arts Reina Sofía?

Amb caràcter general, les funcions que se celebren en dies de dilluns a divendres comencen a les 20.00 h, els dissabtes a les 19.00 h i els diumenges i dies festius a les 18.00 h.

Extraordinàriament, és possible que es programen sessions d’alguns espectacles amb un horari diferent del general, fins i tot en horari matinal. Per això, sempre és important confirmar l’hora de començament de la representació abans de completar el procés de compra d’entrades en qualsevol canal. L’hora d’inici de cada sessió sempre apareix impresa en les entrades, bé siguen tiquets físics expedits en les taquilles o bé entrades impreses per mitjà de l’opció Print@Home.

Es requereix etiqueta o algun codi de vestimenta especial per a assistir a un espectacle del Palau de les Arts Reina Sofía?

No es requereix cap tipus d’etiqueta o vestimenta específica. Una indumentària que estiga d’acord amb les normes més elementals del decor per tal d’evitar incomodar la resta d’usuaris alhora que sentir-se incòmode un mateix, és sempre la millor opció. També es recomana no assistir amb bermudes, pantalons curts o xancletes.

A partir de quina edat poden accedir els menors a una representació?

No es recomana l’assistència de menors de 12 anys a les representacions que no estiguen destinades expressament al públic infantil. En tots els casos, i amb independència de la seua edat, els menors hauran d’assistir acompanyats d’un adult i ocupar un seient, cosa per la qual necessiten la corresponent localitat d’accés. Si penseu assistir amb menors a una representació, us suggerim que contacteu prèviament amb el nostre servici d’atenció en la línia 961 975 900 i confirmeu la idoneïtat de l’espectacle per a menors.

Com puc saber qui canta en un espectacle i quant dura?

En la fitxa artística de cada espectacle, que trobareu en la web, està tota la informació detallada. A més, el Palau de les Arts posa a disposició dels seus espectadors un programa de mà amb informació sobre el repartiment i la duració de la funció.

Programa de mà

El programa de mà és una publicació gratuïta a disposició del públic assistent a les representacions. Conté un breu resum de l’argument de l’òpera, així com la fitxa tècnica i artística amb els integrants del repartiment. El programa de mà s’edita en valencià i castellà.

Hi ha algun servici addicional d’informació sobre l’obra?

En vespres de cada estrena, tindrà lloc una conferència informativa sobre el títol que es representa.

Els dies de representació d’una òpera escenificada el Palau de les Arts ofereix una conferència general sobre l’obra. Comença 45 minuts abans de l’espectacle en la sala d’espera del Vestíbul Principal i és d’accés lliure per als assistents a la funció.

En la web, en cada títol, es pot consultar i descarregar més informació sobre la producció.

Amb quanta antelació s’ha d’arribar al Palau de les Arts Reina Sofía per a assistir a una de les seues representacions?

Para evitar posibles incidencias, le recomendamos asistir al menos 30 minutos antes del comienzo de la representación. El acceso a las salas/vestíbulos se habilita 45 minutos antes del inicio de la función.

Es pot entrar a una representació si s’arriba tard?

Després del començament de la representació, no es permetrà l’accés a la sala, excepte en les pauses establides.

En les representacions d’òpera programades en la Sala Principal, si ho desitgeu, els nostres acomodadors us acompanyaran a un espai destinat al públic que no ha pogut accedir a la sala en temps i, des d’on podreu seguir la representació a través de monitors i escoltar en directe l’espectacle. L’aforament de la sala d’espera és limitat.

Es pot tornar a entrar a la sala durant la representació si s’ha precisat eixir prèviament?

En cas d’eixir de la sala, no s’hi podrà accedir novament fins a la següent pausa, cas d’haver-ne.

En atenció als artistes i al públic en general, es prega romandre en la sala fins que hagen conclòs les salutacions del personal artístic en l’escenari.

Es permet gravar o fotografiar a la sala?

Està absolutament prohibit gravar o fotografiar durant l’espectacle.

 

Les funcions estan subtitulades?

En la majoria d’espectacles s’ofereix gratuïtament el servici de subtitulació de l’adaptació del llibret de l’obra en qüestió. A la Sala Principal, la subtitulació es pot seguir en les pantalles instal·lades en la major part de les butaques en valencià, castellà i anglés, així com en l’idioma original de l’obra. En les sales restants, el subtitulat es realitza mitjançant la projecció en un únic idioma.

El servici de subtitulació és una prestació gratuïta addicional i no condiciona el preu de les localitats, per la qual cosa les eventuals deficiències o interrupcions en el seu funcionament no són objecte de reclamacions econòmiques.

 

Es pot sopar els dies de funció?

El Palau de les Arts disposa de servici de cafeteria al vestíbul de la sales, des de 45 minuts abans de l’inici de la funció i fins al final de l’últim descans. Aprofiteu l’entreacte de la funció per a gaudir de la zona gastronòmica per només 12,00€.

A més, al Palau de les Arts està ubicat el restaurant Contrapunto Les Arts amb cuina d’autor, que ofereix sopars en acabar la funció. Cal reservar prèviament taula i menú.

Reserves en: reservas@contrapuntolesarts.es o als telèfons: 960046991 / 675365474

Servici de Personal d’Atenció al Públic

Els dies de representació el Palau de les Arts disposa de personal de sala, que proporciona informació sobre l’accés a les localitats dels assistents, al mateix temps que tracta de resoldre qualsevol tipus d’incidència que puga sorgir.

Servici Mèdic

El Palau de les Arts disposa d’un servici d’assistència sanitària els dies de representació. Per a sol·licitar-lo, dirigiu-vos al personal de sala.

Guarda-roba - Assegurança de responsabilitat civil

El Palau de les Arts ofereix servici de vestuari gratuït per als assistents a la funció, depenent de l’activitat que es realitze. El guarda-roba està situat en els vestíbuls de les distintes Salas, tret de l’Aula Magistral. El teatre no es fa responsable d’aquelles pertinences o objectes que pogueren trobar-se en l’interior de les peces de roba depositades.

Telefonia Mòbil

Es prega als espectadors que abans d’accedir a l’interior de les sales comproven que els seus mòbils estiguen desconnectats, així com tot tipus d’alarmes i equips electrònics.

Objectes Perduts

Per a qualsevol consulta relacionada amb objectes perduts, contacteu amb la línia 961 975 900.

Begudes i Menjars

No està permés el consum de menjar o beguda dins de les sales. El Palau de les Arts disposa de servici de cafeteria per a ús de tot el públic, tant a l’inici com durant el descans de les representacions.

COM ADQUIRIR UN NOU ABONAMENT O UN PASSE NO RENOVABLE

Per què comprar un abonament?

Tindre un abonament suposa una sèrie d’avantatges, com renovació automàtica conservant la mateixa localitat, descomptes exclusius, domiciliació bancària, ajornament de pagament, servici de devolució i canvis, compra anticipada, entre altres beneficis. Consulteu més avantatges i condicions en l’apartat d’Abonats de la nostra web.

Hi ha distints tipus d’abonament?

Per a la temporada 2018-2019 existeixen 7 Torns d’Abonament de Temporada. Més informació en l’apartat d’Abonaments de la nostra web.

Així mateix, hi ha múltiples modalitats d’altres abonaments no renovables. Més informació en l’apartat de Venda d’entrades de la nostra web.

Què és un Passe de Temporada no renovable?

Els Passes de Temporada no renovables són una opció de compra que permet beneficiar-se d’importants descomptes en l’adquisició de paquets d’entrades agrupades d’acord amb distintes propostes temàtiques de cada temporada. Es tracta d’una modalitat de compra especialment dissenyada per a aquells usuaris que desestimen l’opció de l’Abonament de Torn de Temporada, però tenen decidida la seua assistència a alguns dels espectacles de la programació, així com per a tots aquells que volen experimentar un primer apropament a la programació de Les Arts.

Quan i com puc comprar un Abonament de Torns de Temporada?

De juny a setembre, a través del formulari de sol·licitud d’Abonaments de Torns de Temporada.

Quan i com puc comprar un Passe de Temporada (no renovable)?

A partir del mes de setembre en Venda de Passes de Temporada (no renovables).

Si desitgeu comprar un abonament una vegada finalitzada la venda d’aquests, us recomanem que contacteu amb el nostre servici d’abonats, perquè tinguen en compte el vostre interés per a pròximes temporades a través del correu: abonos@www.lesarts.com o del nostre servici d’atenció a l’abonat: 961 975 900.

QUINS SERVICIS TINC PER SER ABONAT

Què passa si no puc assistir a una òpera inclosa en el meu Abonament de Torns de Temporada?

Si no podeu assistir a alguna de les representacions incloses en el vostre abonament, podeu sol·licitar un canvi de les entrades per altres del mateix espectacle i del mateix import, però diferent dia de representació (servici limitat a dos canvis per torn) sempre que hi haja localitats disponibles i limitat a un canvi per funció. Més informació en l’apartat Avantatges d’Abonat de la nostra web.

Com puc canviar de dia la meua localitat d’abonament?

Per als espectacles amb múltiples dies de representació inclosos en el vostre Abonament de Torns de Temporada, podeu sol·licitar el canvi a partir d’1 mes abans de la funció d’estrena de l’espectacle i fins a 5 dies abans d’eixa mateixa data. Podeu sol·licitar el canvi directament a través del formulari de sol·licitud de canvi de dia de funció disponible en www.learts.com, o també podeu enviar-lo per correu electrònic a l’adreça abonos@www.lesarts.com, a través del fax 96 197 59 01, o entregar-lo presencialment en les taquilles de Les Arts. Aquest servici està limitat a dos canvis per torn.

Tinc prioritat per a comprar localitats?

Sí, els abonats poden adquirir entrades de manera preferent abans de l’eixida a la venda al públic general. Més informació l’apartat d’Avantatges d’Abonat de la nostra web.

He perdut la targeta d’abonat i tinc funció. Què puc fer?

Podeu acudir a les taquilles del teatre amb el DNI i us imprimiran l’entrada de l’espectacle. I si, definitivament, cregueu que heu extraviat la targeta, podeu sol·licitar la reimpressió de les entrades dels espectacles pendents. En cas de pèrdua no s’emetrà duplicat de la targeta.

Puc sol·licitar un canvi de modalitat en el pagament del meu Abonament de Torns de Temporada? Com puc tramitar-lo?

L’import corresponent a la nova adquisició i renovació d’Abonaments de Torns de Temporada se satisfà per mitjà de domiciliació en compte bancari, i es pot realitzar l’ingrés en un únic pagament, o a través d’ajornament en 3 quotes.

Tant per a la designació de compte bancari en abonar-se per primera vegada, com per a qualsevol canvi posterior de compte bancari, cal sol·licitar-ho per escrit i omplir l’Orde de Deute Directe SEPA disponible a la nostra web i:

  • enviar-la per e-mail: abonos@www.lesarts.com
  • enviar-la per fax: 96 197 59 01
  • presentar-la en les taquilles del Palau de les Arts Reina Sofía

Tinc algun avantatge en l’ús de les instal·lacions de l’aparcament l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències?

Els socis titulars d’Abonaments de Torns de la Temporada del Palau de les Arts poden fer ús de l’aparcament l’Umbracle en condicions preferents adquirint, a l’inici de la temporada i directament en les taquilles del teatre, tiquets d’aparcament per un valor unitari de 2,00 € equivalent a una estada màxima de 4 hores d’estacionament.

Els tiquets es validen en les caixes automàtiques ubicades en l’aparcament abans de procedir a l’eixida. Els dispositius automàtics de validació estan directament intercomunicats amb la caixa central de les instal·lacions, la qual cosa l’ajudarà a resoldre directament amb els gestors de l’aparcament qualsevol incidència que puga sorgir durant el procés de validació dels tiquets.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts

   Regala Les Arts