LES ARTS ES ÓPERA | Les Arts, València

Les Arts és Òpera | Les Arts, València

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

L’òpera de València ofereix una gran varietat d’espectacles per als més experts fins per als més aficionats. No et perdes la cartellera d’aquesta temporada perquè pugues experimentar el millor de l’òpera europea i de les tendències del gènere. Reviu en directe els mítics drames, llegendes i contes més representatius de l’òpera europea clàssica i contemporània.

Gaudeix dels diàlegs cantats de la mà de les sopranos i els tenors acompanyats d’una magnífica orquestra que faran despertar tot un cúmul d’emocions. Una experiència única i especial que podràs gaudir només en Les Arts.

DESCOBREIX L’ÒPERA A VALÈNCIA

Les Arts treballa cada temporada per a portar el millor de l‘òpera a València en la seua programació. Podràs gaudir en directe les obres mestres dels grans representants del gènere, com per exemple, Giacomo Puccini, George Friedrich Händel, Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Wagner I molts més! No et perdes l’oportunitat de gaudir i viure en directe la passió i el sentiment que desprén l’òpera.
L’òpera és per a gaudir-la tots i també en família. És per això que també oferim una programació especial d’òpera per a xiquets en Les Arts de València, perquè els més xicotets també puguen conéixer les meravelles d’aquest gènere.

L’INCORONAZIONE
Ernani de Giuseppe Verdi. Òpera.

L’INCORONAZIONE DI POPPEA de Claudio Monteverdi

L’INCORONAZIONE

Del 11 al 16 de maig

L’Incoronazione di Poppea o la immoral empatia amb el delicteLa luxúria en pugna amb la virtut, així es podria definir aquesta òpera tan complexa com bella i antiga que va ser escrita per a aquella Venècia viciosa i excomunicada, una nova Roma per a un Neró castrat, sagnant i irracional posat als peus d’una Popea tan egoista com seductora i diabòlica.

ERNANI de Giuseppe Verdi

Ernani de Giuseppe Verdi. Òpera.

Del 7 al 18 de juny

Ernani, o l’honor castellà, la turmentosa soledat del poderLa cinquena òpera de Verdi perfila caràcters i temes centrals que tal volta es presenten en el compositor per primera vegada. L’amor, centre de tots ells, es mostra sota diverses llums, ara lliure, ara sublimat.

SI TENS FINS A 28 ANYS PODRIA INTERESSAR-TE

fins28
  • Entrada 10€

 

  • Experiència única

 

  • Tarifa jove fins 28 i fins 35

REGALA LES ARTS, REGALA ÒPERA

Comparteix l’autèntica òpera en València amb els teus amics més pròxims amb la nostra Targeta Regal de Les Arts. Regala una experiència única i inoblidable per als teus sers estimats i els més amants de la música i el teatre. Obsequia l’oportunitat de gaudir de les millors veus del gènere i els espectacles més representatius de l’òpera europea. A més, amb això ofereixes l’oportunitat de visitar la capital de València i el seu magnífic conjunt arquitectònic, la Ciutat de Les Arts i les Ciències.

Les Targetes Regal Les Arts tenen un saldo mínim de 50,00 € i es poden canviar per a adquirir entrades a qualsevol dels espectacles programats per a la temporada. En Les Arts tenim espectacles d’una gran varietat de gèneres i per a tots els públics, amb els quals podran gaudir del millor de la música i de les arts escèniques en directe a València.

tarjeta 1

RAMON GENER

El divulgador musical Ramon Gener revela els secrets de la temporada operística a Les Arts.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts