LES ARTS ES ÓPERA | Les Arts, València

LES ARTS ÉS ÒPERA

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

Miniatura YT BOHÈME OP
Miniatura YT JENUFA OP
Miniatura YT cendrillon op
Miniatura ALCINA OP
Miniatura YT DON GIOVANNI OP
Miniatura YT TRISTAN UN ISOLDE OP
Miniatura YT L’INCORONAZIONE OP
Miniatura YT ernani OP

LA BOHÈME de Giacomo Puccini

Miniatura YT BOHÈME OP

Del 9 al 23 de desembre

La bohème, quan el cor mor de fam. Un viatge nostàlgic al primer segle XIX i homenatge als anys romàntics quan el romanticisme és, ja quan el XIX mor, una llegenda d’individualisme, llibertat, rebel·lia i amoralitat en la nit parisenca. La bohèmia que Puccini fixa amb la seua òpera és aquella que manté una batalla entre la vida per l’art i l’art de viure, entre l’anonimat obscur i l’horitzó somiat de llum de l’èxit.

JENŮFA de Leoš Janáček

Miniatura YT JENUFA OP

Del 19 al 29 de gener de 2023

Jenůfa o el preu de la innocència. Un assaig poc compassiu sobre la gelosia i la reputació personal en un escenari humà marcat pels resplendors de llum -l’amor, correspost, maternal-, parracs de foscor -l’amor ultratjat, la violència física, l’assassinat- i els ecos de llogaret profund i cadències de la llengua txeca i la frase musical considerada, en el seu moment, excèntrica.

CENDRILLON de Pauline Viardot

Miniatura YT cendrillon op

Del 9 al 18 de febrer de 2023

Cendrillon, res sembla el que és a cop de vareta. És La Ventafocs o la sabateta de cristall de Charles Perrault? És un amable record de la Cenerentola rossiniana? És, potser, una opereta pel seu enginy amable i mundà i per l’innegable esperit hedonista que recorre els tres quadros que la conformen, entre valsos i cuplets, masurques i polques, músiques nostàlgiques per a un temps que ja albirava sota la llum de l’atonalitat.

ALCINA de Georg Friedrich Händel

Miniatura ALCINA OP

El 19 de febrer de 2023

Alcina o els cristalls trencats d’un cor solitari. Amb aquesta òpera Händel presentava al públic de Londres que va anar a l’estrena l’apassionat deriva emocional d’una dona poderosa desproveïda de qualsevol poder físic i metafísic a causa del seu lliurament a un amor no correspost.

DON GIOVANNI de Wolfgang Amadeus Mozart

Miniatura YT DON GIOVANNI OP

Del 2 al 12 de març de 2023

Don Giovanni o la disputa entre la llibertat i l’ordre. És Don Juan un ésser d’obscuritat, res d’ell es viu en presència de la llum del dia i només la flama dels ciris i les torxes fumejants permetran aventurar els camins que segueix aquest heroi dubtós de carrerons i ventades forçades. No hi ha ni quan ni on en aquest relat d’iniquitats nocturnes, presentades entre ombres i cares tapades..

TRISTAN UND ISOLDE de Richard Wagner

Miniatura YT TRISTAN UN ISOLDE OP

Del 20 d’abril al 3 de maig de 2023

Tristan und Isolde, o la mística dissolucióLa història d’Isolda d’Irlanda i del jove Tristany s’ha entestat en mostrar el caràcter transcendent de l’amor com a ruptor de límits i com a transgressor de corporeïtats. La infinitud buscada en el seu desenvolupament, la contínua transformació de la cèl·lula melòdica original, i la destrucció de la forma prèvia sols persegueixen un horitzó: la superació del lligam físic.

L’INCORONAZIONE DI POPPEA de Claudio Monteverdi

Miniatura YT L’INCORONAZIONE OP

Del 11 al 16 de maig de 2023

L’Incoronazione di Poppea o la immoral empatia amb el delicteLa luxúria en pugna amb la virtut, així es podria definir aquesta òpera tan complexa com bella i antiga que va ser escrita per a aquella Venècia viciosa i excomunicada, una nova Roma per a un Neró castrat, sagnant i irracional posat als peus d’una Popea tan egoista com seductora i diabòlica.

ERNANI de Giuseppe Verdi

Miniatura YT ernani OP

Del 7 al 18 de juny de 2023

Ernani, o l’honor castellà, la turmentosa soledat del poderLa cinquena òpera de Verdi perfila caràcters i temes centrals que tal volta es presenten en el compositor per primera vegada. L’amor, centre de tots ells, es mostra sota diverses llums, ara lliure, ara sublimat.

SI TENS FINS A 28 ANYS PODRIA INTERESSAR-TE

fins28
  • Entrada 10€

 

  • Experiència única

 

  • Tarifa jove fins 28 i fins 35

REGALA LES ARTS, REGALA ÒPERA

tarjeta 1

RAMON GENER

El divulgador musical Ramon Gener revela els secrets de la temporada operística a Les Arts.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts