Servicis - Les Arts, València

Servicis

Informació i reserves: espais@www.lesarts.com

S’oferix este servici en totes les sales. Es prega depositar en el Vestuari paraigües, bosses de mà, motxilles, càmeres fotogràfiques, aparells d’àudio i vídeo. Per motius de seguretat, els objectes dipositats poden ser inspeccionats.

El Palau de les Arts disposa d’un servici d’atenció mèdica els dies de representació. L’assistència es pot sol·licitar adreçant-se al personal de sala o, prèviament, a través del telèfon 902 292 383.

Els programes de mà es poden adquirir a les Taquilles del Palau de les Arts Reina Sofía i als mostradors habilitats en les seues sales.

El programa de mà és una publicació gratuïta a disposició del públic assistent a les representacions. Conté un breu resum de l’argument de l’òpera, així com la fitxa tècnica i artística amb els integrants del repartiment. El programa de mà s’edita en valencià i castellà.

El Palau de les Arts Reina Sofía disposa d’aforament per a persones amb mobilitat reduïda. Informació i assistència: 961 975 900.

La duració definitiva dels espectacles pot consultar-se dos dies abans de la primera representació en www.lesarts.com o telefonant a 961 975 900.

Informació i assistència en el número 961 975 900.

S’oferix servici de menjars, abans i durant les representacions d’òpera i els concerts.

El públic accedirà als espectacles per l’Entrada Principal del Palau de les Arts Reina Sofía, on serà rebut pel personal d’Atenció al Públic, que li indicarà com accedir a les diferents sales i la ubicació de la seua localitat.

Autobusos línies EMT 1, 13, 15, 19, 35, 40, 95

Aparcament L’Umbracle. Informació: 96 197 46 30.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts