Presentació - Les Arts, València

Presentació

portada didactica

El Palau de les Arts Reina Sofía de València desenrotlla un programa didàctic dirigit al públic estudiantil i familiar. L’objectiu principal és acostar el contingut musical als més xicotets i aproximar el món de l’òpera, el repertori simfònic i de cambra, així com les arts escèniques i audiovisuals, al nombre més gran possible d’estudiants de totes les edats.

Durant la temporada 2016-2017 distintes activitats servixen com a ferramenta didàctica als centres d’Educació Primària, Educació Secundària, d’Ensenyances de Règim Especial i Universitat. A través de l’adreça de correu electrònic educacio@www.lesarts.com, els grups interessats a participar en les distintes propostes poden fer la seua reserva d’assistència, així com informar-se sobre qualsevol altre assumpte relacionat amb l’àmbit educatiu.

El Departament de Dramatúrgia, Publicacions i Educació elabora una guia didàctica específica per a cada activitat, que s’envia als centres. S’hi inclou material complementari -per a dur a terme un aprenentatge significatiu.

Impulsar l’educació musical entre els més jóvens és tasca indispensable per al desenrotllament personal de cada individu, tant a l’aula com en qualsevol àmbit de la societat. L’aspiració educativa del Palau de les Arts és convertir cada activitat en una experiència motivadora per a tot el públic assisten


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts

   Regala Les Arts