Operatweet

Operatweet 

Acció dirigida a persones entre 13 i 25 anys, amb què es facilita l’oportunitat de gaudir de l’òpera de forma totalment gratuïta. Conéixer Les Arts a través de les seues xarxes socials de forma participativa és el que aproximarà aquest públic fins a la Sala Principal del Palau de les Arts.

Cada participant haurà de ser seguidor del Twitter del Palau de les Arts @PalauLesArts. Penjarà un selfie on aparega de fons el cartell de l’òpera per a la qual es participa en cada moment, incloent també en el text el hashtag d’aquesta òpera i que es publicarà a través de les xarxes socials deu dies abans de cada estrena. El premi consisteix en dues localitats per a assistir a l’òpera un dels dies de representació, amb places limitades.

Caldrà seguir cada pas indicat per a participar i ser dels primers en dur a terme l’acció. El premi és personal i vàlid únicament per a la persona que haja enviat el tuit, junt amb un acompanyant.

Termes i condicions
L’edat dels participants ha d’estar entre els 13 i els 25 anys. És imprescindible que el concursant es faça seguidor del Twitter del Palau de les Arts @PalauLesArts i que penge un selfie amb el cartell de l’òpera Nabucco de fons. Haurà d’incloure el hashtag #Nabucco_LesArts en el text. El premi consisteix en dos localitats per a assistir a l’òpera Nabucco, de Giuseppe Verdi, en la Sala Principal de Les Arts Reina Sofía el pròxim 16 de desembre de 2019 a les 20.00 h.

El termini d’enviament de selfies és del 25 de novembre al 2 de desembre, ambdós dies inclosos. Els guanyadors es publicaran al Twitter del Palau de les Arts el 3 de desembre de 2019. El premi és personal i vàlid únicament per a la persona que haja enviat el tweet, junt amb un acompanyant.