OPERATWEET - Les Arts, València

OPERATWEET

Acció dirigida a persones entre 13 i 25 anys, amb què es facilita l’oportunitat de gaudir de l’òpera de forma totalment gratuïta. Conéixer Les Arts a través de les seues xarxes socials de forma participativa és el que aproximarà aquest públic fins a la Sala Principal del Palau de les Arts.

Cada participant haurà de ser seguidor del Twitter del Palau de les Arts @PalauLesArts. Penjarà un selfie on aparega de fons el cartell de l’òpera per a la qual es participa en cada moment, incloent també en el text el hashtag d’aquesta òpera i que es publicarà a través de les xarxes socials deu dies abans de cada estrena. El premi consisteix en dues localitats per a assistir a l’òpera un dels dies de representació, amb places limitades.

Caldrà seguir cada pas indicat per a participar i ser dels primers en dur a terme l’acció. El premi és personal i vàlid únicament per a la persona que haja enviat el tweet, junt amb un acompanyant.

Activitat gratuïta

Termes i condicions: L’edat dels participants ha d’estar entre els 13 i els 25 anys. És imprescindible que el concursant es faça seguidor del Twitter del Palau de les Arts @PalauLesArts i que penge un selfie amb el cartell de l’òpera Die Zauberflöte de fons. Haurà d’incloure el hashtag #Laflauta_LesArts en el text. El premi consisteix en dos localitats per a assistir a l’òpera Die Zauberflöte, de Wolfgang Amadeus Mozart, en la Sala Principal de Les Arts Reina Sofía el pròxim 15 de desembre de 2018 a les 19.00 h. El termini d’enviament de selfies és del 22 de novembre al 30 de novembre, ambdós dies inclosos. Els guanyadors es publicaran al Twitter del Palau de les Arts el 3 de desembre de 2018. El premi és personal i vàlid únicament per a la persona que haja enviat el tweet, junt amb un acompanyant.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts