José Mercé i Tomatito

8 juny 2019 - 21:00 h

José Mercé i Tomatito, dos vells amics els camins dels quals s’havien creuat en infinitat d’ocasions, han tornat a coincidir en una mateixa idea: gravar un disc junts i fer una gira per a dur la seua música als escenaris més importants del món. L’objectiu el tenen clar: reivindicar el flamenc com a música, com a cultura, i elevar-lo a la categoria que es mereix.


La seua aliança està a punt de fer història amb De verdad: un disc de flamenc pur, d’allò més clàssic que es puga imaginar, amb cançons inèdites i originals, tocant molts pals, amb tangos, alegrías, seguiriyas, soleás, bulerías, granaínas


En escena, estan acompanyats per dos guitarristes, un baixista, una percussió, tocadors de palmes i cors. En total són unes deu persones sobre l’escenari en un espectacle amb profunditat.


José Mercé i Tomatito, amb quasi mig segle de carrera a l’esquena i la il·lusió intacta, s’han compromés en un projecte tan ambiciós com bonic. En el millor moment de les seues carreres, Mercé i Tomatito, Tomatito i Mercé, estan a punt d’escriure un capítol d’or en la història del flamenc. La paraula és seua.