Barbara Hendricks

16 desembre 2018 19:00 h
CANCEL·LAT
Auditori
Barbara Hendricks, veu
Mathias Algotsson, piano i orgue Hammond
Ulf Englund, guitarra
Max Schultz, guitarra

 

 

 

 

 

 

 

Barbara Hendricks presenta The Road To Freedom al Palau de les Arts, el 16 de desembre de 2018. Un programa de blues, gospel i espirituals negres que la gran dama de l’òpera interpreta a València, anys després de la seua última visita a aquesta ciutat. Un homenatge musical emotiu i commovedor que rememora la lluita dels esclaus per la llibertat, la fi de la segregació racial i el Moviment pels Drets Civils inspirat per Rosa Parks i liderat per Martin Luther King.

El programa inclou les cançons més belles i representatives d’una edat fosca: Down In Mississippi, Dark Was The Night, Glory Halleluja, Strange Fruit, Amazing Grace, I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free.

Barbara Hendricks va nàixer al sud dels Estats Units d’Amèrica, en una època de gran dolor i grans esperances en què la població negra vivia sotmesa a les injustes lleis de segregació racial. Va començar cantant gospel i espirituals negres a l’església de son pare a l’Arkansas rural i va ser testimoni, el 4 de setembre de 1957, de l’intent d’“Els nou de Little Rock” d’entrar a l’institut d’aquella ciutat.

Actualment, és l’única ambaixadora vitalícia de bona voluntat de l’ACNUR, l’organització de les Nacions Unides dedicada a l’empara i protecció dels refugiats. Des del 1987 s’ha dedicat a promoure els Drets Humans a través del seu compromís amb la causa dels refugiats arreu del món.