AVÍS IMPORTANT

LA FLAUTA MÀGICA. Dissabte, 1 de desembre. 19.00 h.

Amb motiu de la celebració de la Marató València 2018, alguns trams de circulació al voltant del Palau de les Arts Reina Sofía estaran tallats al trànsit rodat a partir de les 15.00 h del dissabte dia 1 de desembre. Així mateix, les instal·lacions de l’aparcament l’Umbracle romandran tancades al públic des d’eixe mateix dia i hora. Per tot això us demanem que, per favor, prengueu les precaucions pertinents per a evitar qualsevol eventualitat que poguera retardar la vostra arribada al teatre.

Per tal de facilitar eixe dia la vostra visita a Les Arts amb motiu de l’estrena de l’òpera La flauta màgica, tindreu la possibilitat d’estacionar el vostre vehicle a l’aparcament de l’Oceanogràfic*, on estarà actiu el servei gratuït d’un autobús llançadora des de l’entrada principal d’aquest equipament fins a l’accés principal del Palau de les Arts Reina Sofía, així com per a tornar al pàrquing una vegada haja finalitzat la representació.

Horaris Autobús – Llançadora 55 places.
OCEANOGRÀFIC – LES ARTS
18.00 h 
18.20 h
18.40 h

LES ARTS – OCEANOGRÀFIC
Tres serveis de tornada a l’Oceanogràfic.
1ª eixida: 22.30 h

*Condicions d’ús aparcament Oceanogràfic.

L’ús de l’aparcament de l’Oceanogràfic tindrà, per als Abonats de Torns de Temporada de Les Arts, el cost habitual de 2,00 €, Tarifa Plana. El cost per als espectadors amb entrada general serà de 6,00 €. Per a aquesta ocasió especial, i en ambdós casos, el preu correspondrà a la duració total d’estacionament del vehicle.

Recordeu que:

  • Per a beneficiar-vos d’aquestes tarifes especials heu d’obtindre prèviament el tiquet descompte en el Centre de Control del pàrquing situat en la Planta -1. És aconsellable que retireu el tiquet descompte a la vostra arribada a l’aparcament.
  • Només podeu obtindre el tiquet descompte si us acrediteu prèviament exhibint la vostra Targeta d’Abonat o l’Entrada a la representació d’òpera d’eixe dia. Si el vostre Abonament és en format Entrades soltes o prové d’un Canvi de Dia de Representació, serà necessari presentar junt amb l’entrada la vostra Targeta de Soci per a gaudir de la Tarifa Plana.