Canvis i devolucions - Temporada 21/22 - Les Arts, València

Canvis i devolucions – Temporada 21/22

PROCEDIMENT DE GESTIÓ PER A LES ENTRADES INCLOSES EN TORNS D’ABONAMENT O ADQUIRIDES EN VENDA LLIURE

A causa de la situació en l’àmbit internacional, es cancel·len les funcions de La Bayadère, interpretades pel Ballet de l’Òpera de Perm i que estaven programades entre el 16 i el 19 de juny d’enguany.

Els Abonats amb entrades per a aquest espectacle incloses en els seus Torns de Temporada, així com tots els titulars de compres d’entrades en venda lliure, poden sol·licitar, fins al pròxim diumenge 3 d’abril, un canvi de les entrades per a qualsevol de les funcions previstes de l’espectacle Invocación, a càrrec del Ballet Nacional de España. En cas de no rebre la sol·licitud esmentada, Les Arts procedirà, a partir d’eixa data, al reemborsament automàtic de l’import de les entrades a través de la mateixa forma de pagament en què van ser adquirides.

Si vols sol·licitar el canvi, per favor, emplena aquest Formulari

PER RAONS MÈDIQUES MARIANNE CREBASSA CANCEL·LA EL SEU RECITAL DE LIED EN LES ARTS PROGRAMAT AQUEST DISSABTE 02/04/22.

Els Abonats amb entrades per a aquest espectacle incloses en els seus Torns de Temporada, així com tots els titulars de compres d’entrades en venda lliure, poden sol·licitar, fins al pròxim diumenge 10 d’abril, un canvi de les entrades per al recital de Lied, a càrrec del contratenor Jakub Józef Orliński.

En cas de no rebre la sol·licitud esmentada, Les Arts procedirà, a partir d’eixa data, al reemborsament automàtic de l’import de les entrades a través de la mateixa forma de pagament en què van ser adquirides.

Si vols sol·licitar el canvi, per favor, emplena aquest Formulari.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts