Tarifa Plana Aparcament - Les Arts, València

Tarifa Plana Aparcament

TIQUETS TARIFA PLANA APARCAMENT L’UMBRACLE

Noves condicions de compra i modalitat de recollida de tiquets.

D’acord amb les noves disposicions establides pels òrgans de gestió i control de l’aparcament l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Les Arts informa els Titulars d’Abonaments de Torns de la Temporada 2019-2020 que poden beneficiar-se de la compra de Tiquets-Tarifa plana en els termes següents:

  • El preu per a la Temporada actual serà de 2,30 € per tiquet. Aquesta tarifa cobreix l’estada d’un vehicle fins a un màxim de 4 hores des del seu estacionament.
  • Els tiquets només poden adquirir-se presencialment en la Caixa Central de l’Umbracle a partir del 7 d’octubre i fins al 20 de desembre.  Per tal d’estalviar-vos molèsties i esperes innecessàries, us aconsellem que avanceu l’adquisició dels tiquets amb antelació suficient, i així evitareu realitzar aquest tràmit en el moment d’abandonar les instal·lacions de l’aparcament en les vostres primeres visites.
  • És imprescindible acreditar la condició d’Abonat de la Temporada 2019-2020 del Palau de les Arts Reina Sofía a través de la corresponent Targeta d’Abonat.
  • Els Tiquets-Tarifa plana es validaran en les caixes automàtiques del pàrquing l’Umbracle en el mateix moment en què s’efectue el pagament per l’estada, abans de procedir a l’eixida. Passe el tiquet d’entrada a l’aparcament pel caixer automàtic i a continuació passe el tiquet tarifa plana. Per favor, conserve el seu tiquet d’entrada a l’aparcament durant tota l’estada.
  • L’Umbracle declina qualsevol responsabilitat per pèrdua o sostracció dels Tiquets-Tarifa plana.
  • L’estada en les instal·lacions del pàrquing l’Umbracle està subjecta a les Condicions d’Ús establides per l’organització a l’efecte.

Cicle Títols Populars: Abonats de Torns de Temporada titulars de Passes complets del cicle.

Els Abonats de la Temporada 2019-2020 que han adquirit Passes complets del cicle de Títols Populars poden obtindre gratuïtament Tiquets-Tarifa plana per a les seues visites a Les Arts amb motiu de Le nozze di Figaro i La tabernera del puerto.

Per a això, hauran de sol·licitar els tiquets en la Caixa Central de l’Umbracle a partir del pròxim 27 de setembre, data de la funció d’estrena de Le nozze di Figaro, i s’hauran d’identificar amb el Document d’Identitat.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts

   Regala Les Arts