22/12/2019

Les Arts aposta per l’humor per a les dates nadalenques amb ‘The Opera Locos’

El Palau de les Arts s’ompli d’humor aquest Nadal amb ‘The Opera Locos’, producció guanyadora del Premi Max 2019 al millor espectacle musical. Un muntatge còmic per a divertir-se en família que estarà en el coliseu del 26 de desembre al 5 de gener al Teatre Martín i Soler.

De la mà de la companyia Yllana, Klemark Espectáculos Teatrales i Rami Eldar, apareix en escena una peculiar ‘troupe’ d’òpera que es prepara per a interpretar conegudes peces del gènere líric.

Els seus protagonistes, cinc excèntrics cantants, revelaran les seues passions ocultes, anhels, picabaralles i amors desenfrenats al llarg d’un espectacle que es convertirà en una divertida ‘batalla d’egos’.

Àries de ‘Nabucco’, ‘Carmen’, ‘Turandot’, ‘La Bohème’ i ‘Sansón i Dalila’ són algunes de les elegides per a acostar l’òpera al públic menys familiaritzat amb el gènere. Els espectadors assumiran el paper de sisé protagonista en participar activament en la representació fent palmes, a l’uníson amb els artistes, etc.

El ‘jazz’, el pop o el ‘rock’ també troben cabuda en aquest muntatge d’estètica fresca i colorista, amb reminiscències de la filmografia de Tim Burton, d’hora i mitja de durada.

La direcció artística de ‘The Opera Locos’ és a càrrec de David Ottone i Joe O’Curneen, Marc Álvarez i Manuel Coves són els responsables de la direcció musical. La producció disposa de vestuari i escenografia de Tatiana de Sarabia, disseny de so de Luis López de Segovia i il·luminació de Pedro Pablo Melendo.

L’elenc que dona vida als protagonistes d’aquesta divertida història està format per María Rey Joly (soprano), Mayca Teba (mezzosoprano), Antoni Comas i el valencià Javier Agulló (tenor), Enrique Sánchez Ramos (baríton) i Juan Carlos Coronel (contratenor).

‘Les Arts és per a tots’

‘The Opera Locos’ és l’aposta del coliseu aquest Nadal en el seu cicle ‘Les Arts és per a tots’. Un programa que busca acostar l’icònic edifici de Calatrava als seus habituals, però també a nous públics que encara no hagen assistit al teatre.

L’espectacle tindrà una única funció els dies 26 i 27 de desembre (20:00h), 28 de desembre (19.00 h), 2 i 3 de gener (20.00 h) i 5 de gener (18.00 h). Les Arts amplia l’oferta amb dues actuacions els dies 29 de desembre (12:00h i 18.00 h) i 4 de gener (12.00 h i 19.00 h).

El coliseu recorda als interessats que el preu de les entrades és de 25 euros i es poden adquirir a les taquilles del teatre i a través de la web consultar ací.

Les Arts aposta per l"humor per a les dates nadalenques amb "The Opera Locos"