Estudiants de Primària descobreixen a les Arts el treball del Cor de la Generalitat en ‘Tots a Cor’ - Les Arts, València

Estudiants de Primària descobreixen a les Arts el treball del Cor de la Generalitat en ‘Tots a Cor’

Estudiants de Primària participen aquest dimarts, 4 de febrer, en una nova edició de l’activitat ‘Tots a Cor’, inclosa en el programa didàctic del Palau de les Arts, ‘Les Arts és Educació’.

La iniciativa, realitzada en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura, permet a l’alumnat conéixer el funcionament i estructura del Cor de la Generalitat Valenciana, un dels pilars artístics sobre els quals es construeix la programació de les Arts, en una de les seues sessions de treball en el centre operístic.

Organitzats en grups reduïts, els estudiants tindran, a més, l’oportunitat de conéixer amb més precisió les possibilitats i l’ús de la veu humana com a principal instrument musical, així com el paper d’aquesta agrupació dins d’un teatre d’òpera. La sessió es complementa amb la interpretació de breus fragments musicocorals d’obres de la temporada 2019-2020.

A més, el centre d’arts, també en cooperació amb l’IVC, ha obert les bases d’inscripció per al primer taller de direcció coral que ofereix el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo en la seua obertura a noves disciplines artístiques.

Francesc Perales, director del Cor de la Generalitat Valenciana, impartirà del 23 al 27 de març el ‘Taller de direcció coral d’òpera’, que comptarà, així mateix, amb la participació del Cor de la Generalitat.

El taller està orientat a titulats de direcció de cor o orquestra, estudiants de direcció de qualsevol d’aquestes dues disciplines, o les persones que vagen a orientar els seus estudis i/o la seua trajectòria professional cap a la direcció musical.

La sol·licitud d’inscripció a la prova d’admissió es pot remetre fins al pròxim 15 de febrer. La informació sobre aquest tema es pot consultar en la pàgina web del centre d’arts: www.lesarts.com.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts